Happy Halloween!

Hier zijn enkele suggesties om de sfeer van de dag vast te houden, op een heerlijk griezelige manier! Maak monsterlijke lekkernijen om uw gasten zowel angst in te boezemen als te verwennen.

Knoflook-gebaseerde recepten (om de spoken weg te jagen)

Verwarmende griezelige maaltijden

Manieren om pompoen te gebruiken

Pompoenen zijn het symbool van Halloween. Ze spelen een centrale rol in de herfstfestiviteiten. De meesten van ons kennen de eeuwenoude traditie om pompoenen uit te hollen, maar pompoenen kunnen ook op veel andere manieren worden gebruikt. Ze zijn niet alleen ideale decoratieve elementen voor in huis, maar ze kunnen ook in de keuken worden gebruikt in overheerlijke recepten!

Inspiratie met pompoen

Eenvoudige doordeweekse pompoenrecepten

Homemade Halloween snacks

Maak plaats voor de rode biet!

Bieten zijn een veelzijdige groente die kleur en smaak brengt. Ze hebben en laag vetgehalte, een hoog vitamine- en mineraalgehalte en een groot aantal krachtige antioxidanten. De grondsmaak van bieten is perfect combineerbaar met een groot aantal zowel zoete als hartige ingrediënten. Voeg ze eens toe aan een salade, vermaal ze voor een heerlijke dipsaus of strooi ze verhakkeld op uw favoriete stoofschotel voor een zoete noot en een bont accent. U kunt de bieten in de schil laten, u kunt ze wassen en koken, of pellen.

Bloedrode bietrecepten

Tijd om griezelige snacks te maken!

Alle Halloweenrecepten (in andere talen!)