Apparaten en accessoires
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 15min
4 porties
Ingrediënten
-
glasmie (gemaakt van mungbonen of rijst)200 - 250 g
-
warm water voor het weken
-
teentjes knoflook70 g
-
olie40 g
-
zout (optioneel)½ tl
-
gemalen witte peper¼ tl
-
suiker35 g
-
sojasaus40 g
-
20 g witte wijnrijstwijn20 g
-
water700 g
-
rauwe middelgrote garnalen, gepeld en het darmkanaal verwijderd200 - 250 g
-
platte sperziebonen200 g
-
lente-uien in blokjes (3 mm) of gekruld (zie tip), als garnituur50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
16 g
Calorieën
1832 kJ /
438 kcal
Vetten
11 g
Vezels
2.5 g
Koolhydraten
66 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Geroosterde porchetta met peren en uien
12u.
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20min
Caipirinha van mango
5min
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Geen beoordelingen
Kip in perziksaus
40min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1u. 40min
Siciliaanse Garnalensalade
40min
Huzarensalade
25min
Rode bietensalade
10min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30min
Kip met amandelen
25min