Apparaten en accessoires
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 15min
4 porties
Ingrediënten
-
glasmie (gemaakt van mungbonen of rijst)200 - 250 g
-
warm water voor het weken
-
teentjes knoflook70 g
-
olie40 g
-
zout (optioneel)½ tl
-
gemalen witte peper¼ tl
-
suiker35 g
-
sojasaus40 g
-
20 g witte wijnrijstwijn20 g
-
water700 g
-
rauwe middelgrote garnalen, gepeld en het darmkanaal verwijderd200 - 250 g
-
platte sperziebonen200 g
-
lente-uien in blokjes (3 mm) of gekruld (zie tip), als garnituur50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
16 g
Calorieën
1832 kJ /
438 kcal
Vetten
11 g
Vezels
2.5 g
Koolhydraten
66 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Taart met peer en brie
1u. 10min
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2u. 40min
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1u.
Vegan mayonaise
Geen beoordelingen
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1u.
Dipsaus van abrikozenyoghurt met curry
10min
Arabische kip met couscous
45min
Kwarktaartjes met pistache en mango
2u. 30min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min
Trio van rijst, vis en groenten
35min
Appelpunch
30min
Alpengratin
50min