
Apparaten en accessoires
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 15min
4 porties
Ingrediënten
-
glasmie (gemaakt van mungbonen of rijst)200 - 250 g
-
warm water voor het weken
-
teentjes knoflook70 g
-
olie40 g
-
zout (optioneel)½ tl
-
gemalen witte peper¼ tl
-
suiker35 g
-
sojasaus40 g
-
rijstwijn20 g
-
water700 g
-
rauwe middelgrote garnalen, gepeld en het darmkanaal verwijderd200 - 250 g
-
platte sperziebonen200 g
-
lente-uien in blokjes (3 mm) of gekruld (zie tip), als garnituur50 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
438 kcal /
1832 kJ
Eiwitten
16 g
Vetten
11 g
Koolhydraten
66 g
Vezels
2.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux