Glasmie met garnalen en knoflooksaus

Glasmie met garnalen en knoflooksaus

3.3 3 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 15min
4 porties

Ingrediënten

  • glasmie (gemaakt van mungbonen of rijst)
    200 - 250 g
  • warm water voor het weken
  • teentjes knoflook
    70 g
  • olie
    40 g
  • zout (optioneel)
    ½ tl
  • gemalen witte peper
    ¼ tl
  • suiker
    35 g
  • sojasaus
    40 g
  • rijstwijn
    20 g
    20 g witte wijn
  • water
    700 g
  • rauwe middelgrote garnalen, gepeld en het darmkanaal verwijderd
    200 - 250 g
  • platte sperziebonen
    200 g
  • lente-uien in blokjes (3 mm) of gekruld (zie tip), als garnituur
    50 g

Voeding per 1 portie

Calorieën 438 kcal / 1832 kJ
Eiwitten 16 g
Vetten 11 g
Koolhydraten 66 g
Vezels 2.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...