
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 - 250 g glasmie (gemaakt van mungbonen of rijst)
- warm water voor het weken
- 70 g teentjes knoflook
- 40 g olie
- ½ tl zout (optioneel)
- ¼ tl gemalen witte peper
- 35 g suiker
- 40 g sojasaus
-
20
g rijstwijn
of 20 g witte wijn - 700 g water
- 200 - 250 g rauwe middelgrote garnalen, gepeld en het darmkanaal verwijderd
- 200 g platte sperziebonen
- 50 g lente-uien in blokjes (3 mm) of gekruld (zie tip), als garnituur
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 438 kcal / 1832 kJ
- Eiwitten
- 16 g
- Vetten
- 11 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Balletjes in Spaanse saus
55min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Pastasalade met forel en groenten
Geen beoordelingen
Fijngehakt rauw vlees
35min
Beef laab
1u. 5min
Granité van koffie
8u. 10min
Hazelnootijs
Geen beoordelingen
Kwarktaartjes met pistache en mango
2u. 30min
Champignons of zwammen met look
20min
Rijstsalade
1u.
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min