Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 - 250 g glasmie (gemaakt van mungbonen of rijst)
- warm water, voor het weken
- 70 g teentjes knoflook
- 40 g olie
- ½ tl zout (optioneel)
- ¼ tl gemalen witte peper
- 35 g suiker
- 40 g sojasaus
- 20 g rijstwijn
- 700 g water
- 200 - 250 g rauwe middelgrote garnalen, gepeld en het darmkanaal verwijderd
- 200 g platte sperziebonen
- 50 g lente-uien, in blokjes (3 mm) of gekruld (zie tip), als garnituur
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1832 kJ / 438 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rijstsalade
1 godz.
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45 min
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Brak ocen
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Brak ocen
Drijvende eilandjes
40 min
Brioche
5h
Pizza met gehaktballen in pikante rode saus, scamorza en pepers
Brak ocen
Lam in korst op Italiaanse wijze
5h
Pekingeend
45 min
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Brak ocen
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5h 15min
Rode bietensap
10min