Apparaten en accessoires
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u.
4 porties
Ingrediënten
Vulling
-
verse bladspinazie gespoeld (zie tip)150 g
-
teentje knoflook1
-
Parmezaanse kaas in stukken (2 cm)10 g
-
gehalveerde walnoten50 g
-
verse basilicumbladeren6
-
ricotta125 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper⅛ tl
Kalkoenfilet
-
kalkoenborstfilet, zonder vel uitgebeend en gerold700 - 800 g
-
Parma ham6 - 9 sneetjes
-
water1300 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
1143 mg
Eiwitten
57 g
Calorieën
2103 kJ /
504 kcal
Vetten
29 g
Verzadigd vet
11 g
Koolhydraten
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Lookbrood met vegan kaas
Geen beoordelingen
Kabeljauw met citrusboter
50min
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Geen beoordelingen
Lam in korst op Italiaanse wijze
5u.
Varkenshaasje in papillot
1u.
Taboulé met quinoa en tonijn
40min
Courgetteomelet
40min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1u.
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45min
Vissticks met tomatensaus
50min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min