![Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/10C482E2-FF3C-44EC-91AD-2A1CCDB69AA6/Derivates/e5fe534d-4c07-49f4-b8dc-99de1df22003.jpg)
Compatibele versies
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vulling
- 150 g verse bladspinazie, gespoeld (zie tip)
- 1 teentje knoflook
- 10 g Parmezaanse kaas, in stukken (2 cm)
- 50 g gehalveerde walnoten
- 6 verse basilicumbladeren
- 125 g ricotta
- ½ tl zout
- ⅛ tl gemalen zwarte peper
Kalkoenfilet
- 700 - 800 g kalkoenborst filet, zonder vel, uitgebeend en gerold
- 6 - 9 sneetjes Parma ham
- 1300 g water
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2103 kJ / 504 kcal
- Eiwitten
- 57 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Natrium
- 1143 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vleesballetjes met tomatensaus
45 Min
Snelle Thaise kipcurry
40 Min
Salade van peer en spek met mosterddressing
20 Min
Zalm met venkel
40 Min
Rabarber-citroen cookies
1 Std.
Gehaktbrood
1 Std. 20 Min
Sojamelk en gestoomde broodjes
Geen beoordelingen
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Geen beoordelingen
Kalkoenburgers
1 Std. 25 Min
Vissticks met tomatensaus
50 Min
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1h 5 min
Kabeljauw met citrusboter
50 Min