Apparaten en accessoires
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u.
4 porties
Ingrediënten
Vulling
-
verse bladspinazie gespoeld (zie tip)150 g
-
teentje knoflook1
-
Parmezaanse kaas in stukken (2 cm)10 g
-
gehalveerde walnoten50 g
-
verse basilicumbladeren6
-
ricotta125 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper⅛ tl
Kalkoenfilet
-
kalkoenborstfilet, zonder vel uitgebeend en gerold700 - 800 g
-
Parma ham6 - 9 sneetjes
-
water1300 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
1143 mg
Eiwitten
57 g
Calorieën
2103 kJ /
504 kcal
Vetten
29 g
Verzadigd vet
11 g
Koolhydraten
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55min
Gegrilde zeevruchten plank
Geen beoordelingen
Scones met frambozenboter
25min
Gevulde vis
1u. 50min
Fruitkroon
Geen beoordelingen
Levercake
1u. 50min
Worstmummies
Geen beoordelingen
Maanzaad-mayonaise
Geen beoordelingen
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Quenelles met waterkerssaus
2u. 45min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Geen beoordelingen
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Geen beoordelingen