Apparaten en accessoires
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u.
4 porties
Ingrediënten
Vulling
-
verse bladspinazie gespoeld (zie tip)150 g
-
teentje knoflook1
-
Parmezaanse kaas in stukken (2 cm)10 g
-
gehalveerde walnoten50 g
-
verse basilicumbladeren6
-
ricotta125 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper⅛ tl
Kalkoenfilet
-
kalkoenborstfilet, zonder vel uitgebeend en gerold700 - 800 g
-
Parma ham6 - 9 sneetjes
-
water1300 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
1143 mg
Eiwitten
57 g
Calorieën
2103 kJ /
504 kcal
Vetten
29 g
Verzadigd vet
11 g
Koolhydraten
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Lactose- en eivrije cookies met chocolade
20min
Slowcooken kalfsstoofpot
2u. 10min
Linzensoep met spinazie
50min
Suikerglazuur
Geen beoordelingen
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3u. 50min
Risotto met eekhoorntjesbrood
35min
Aardappelen met Varkensribbetjes
Geen beoordelingen
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1u. 15min
Brood van gierstmeel
2u. 35min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1u. 15min
Romige champignonsoep
20min
Butternut en gembersoep
35min