Compatibele versies
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vulling
- 150 g verse bladspinazie, gespoeld (zie tip)
- 1 teentje knoflook
- 10 g Parmezaanse kaas, in stukken (2 cm)
- 50 g gehalveerde walnoten
- 6 verse basilicumbladeren
- 125 g ricotta
- ½ tl zout
- ⅛ tl gemalen zwarte peper
Kalkoenfilet
- 700 - 800 g kalkoenborst filet, zonder vel, uitgebeend en gerold
- 6 - 9 sneetjes Parma ham
- 1300 g water
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2103 kJ / 504 kcal
- Eiwitten
- 57 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Natrium
- 1143 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rode en groene kerstkoekjes
2 Std. 20 Min
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3 Std. 50 Min
Mini panettone
Geen beoordelingen
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50 Min
Chocolade hazelnootpasta
2 Std.
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Geen beoordelingen
Huzarensalade
25 Min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 Min
Bessenlikeur
30 Min
Groenten-aardappelsalade met kip
1h 15min
Steak Stroganoff
45 Min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1 Std. 10 Min