Compatibele versies
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vulling
- 150 g verse bladspinazie, gespoeld (zie tip)
- 1 teentje knoflook
- 10 g Parmezaanse kaas, in stukken (2 cm)
- 50 g gehalveerde walnoten
- 6 verse basilicumbladeren
- 125 g ricotta
- ½ tl zout
- ⅛ tl gemalen zwarte peper
Kalkoenfilet
- 700 - 800 g kalkoenborst filet, zonder vel, uitgebeend en gerold
- 6 - 9 sneetjes Parma ham
- 1300 g water
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2103 kJ / 504 kcal
- Eiwitten
- 57 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Natrium
- 1143 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1h 5min
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3u.
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Geen beoordelingen
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Geen beoordelingen
Aardappelpuree met de Peeler
Geen beoordelingen
Kip met 'mole verde' saus
Geen beoordelingen
Stracciatella drinkyoghurt
12 Std.
Zalmsoufflé
1 Std.
Kalkoenburgers
1h 25 min
Steak au Poivre
20 min
Groenten met aardappelen en vlees
35 min