Compatibele versies
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vulling
- 150 g verse bladspinazie, gespoeld (zie tip)
- 1 teentje knoflook
- 10 g Parmezaanse kaas, in stukken (2 cm)
- 50 g gehalveerde walnoten
- 6 verse basilicumbladeren
- 125 g ricotta
- ½ tl zout
- ⅛ tl gemalen zwarte peper
Kalkoenfilet
- 700 - 800 g kalkoenborst filet, zonder vel, uitgebeend en gerold
- 6 - 9 sneetjes Parma ham
- 1300 g water
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2103 kJ / 504 kcal
- Eiwitten
- 57 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Natrium
- 1143 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3 godz.
Gevulde groenten
1h 20 min.
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Pikante kalkoensatés
1h
Quinoapuddings met frambozensaus
Geen beoordelingen
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1 Std. 25 Min
Kip met warme aardappelsalade
55min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Bloemkool met kaas
55min