Apparaten en accessoires
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u.
4 porties
Ingrediënten
Vulling
-
verse bladspinazie gespoeld (zie tip)150 g
-
teentje knoflook1
-
Parmezaanse kaas in stukken (2 cm)10 g
-
gehalveerde walnoten50 g
-
verse basilicumbladeren6
-
ricotta125 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper⅛ tl
Kalkoenfilet
-
kalkoenborstfilet, zonder vel uitgebeend en gerold700 - 800 g
-
Parma ham6 - 9 sneetjes
-
water1300 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
1143 mg
Eiwitten
57 g
Calorieën
2103 kJ /
504 kcal
Vetten
29 g
Verzadigd vet
11 g
Koolhydraten
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Karameltaart
3u. 50min
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Geen beoordelingen
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Geen beoordelingen
Kip-miso stoofpot
1u. 45min
Glühwein
15min
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40min
Vleesballetjes met parelrijst
Geen beoordelingen
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1u. 25min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1u. 10min
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Geen beoordelingen
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1u. 25min
Gehaktbrood
1u. 20min