Apparaten en accessoires
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u.
4 porties
Ingrediënten
Vulling
-
verse bladspinazie gespoeld (zie tip)150 g
-
teentje knoflook1
-
Parmezaanse kaas in stukken (2 cm)10 g
-
gehalveerde walnoten50 g
-
verse basilicumbladeren6
-
ricotta125 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper⅛ tl
Kalkoenfilet
-
kalkoenborstfilet, zonder vel uitgebeend en gerold700 - 800 g
-
Parma ham6 - 9 sneetjes
-
water1300 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
1143 mg
Eiwitten
57 g
Calorieën
2103 kJ /
504 kcal
Vetten
29 g
Verzadigd vet
11 g
Koolhydraten
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Wintergroente en rundvlees cholent
4u. 30min
Batch cooking - Basisrecepten
Geen beoordelingen
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Geen beoordelingen
Couscous van zeebarbeel met paprika
Geen beoordelingen
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35min
Wraps met jalapeño, kip en sla
30min
Appels met cidersabayon
Geen beoordelingen
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min