
Compatibele versies
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vulling
- 150 g verse bladspinazie, gespoeld (zie tip)
- 1 teentje knoflook
- 10 g Parmezaanse kaas, in stukken (2 cm)
- 50 g gehalveerde walnoten
- 6 verse basilicumbladeren
- 125 g ricotta
- ½ tl zout
- ⅛ tl gemalen zwarte peper
Kalkoenfilet
- 700 - 800 g kalkoenborst filet, zonder vel, uitgebeend en gerold
- 6 - 9 sneetjes Parma ham
- 1300 g water
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2103 kJ / 504 kcal
- Eiwitten
- 57 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Natrium
- 1143 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Amaretti van abrikoos
40min
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1u. 15min
Steak au Poivre
20min
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1u.
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2u.
Ovenschotel met kip en spek
1u. 10min
Varkenshaasje in papillot
1u.
Paastuin
Geen beoordelingen
2u. 25min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
Geen beoordelingen
45min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
Geen beoordelingen
50min