Apparaten en accessoires
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 35min
2 porties
Ingrediënten
-
sinaasappel liefst biologisch1
-
gemalen koriander1 tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
gemalen gember1 snuifje
-
kip (1 volledige kip, zie tip)650 g
-
courgette in schijfjes200 g
-
fijn zout1 tl
-
uien in stukken150 g
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie30 g
-
droge witte wijn100 g
-
saffraan, gemalen1 zakje
-
200 g water, + 1 tl kippenbouillonpasta, zelfgemaaktgevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)200 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
52 g
Calorieën
2899 kJ /
693 kcal
Vetten
42.5 g
Vezels
3.8 g
Koolhydraten
17.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Focus op gevogelte
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Hartige Ratatouille Taart
1u. 30min
Cottage pie
1u. 10min
Geel gekleurde eieren
55min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
200-300 g ui glaceren
Geen beoordelingen
Steak Stroganoff
45min
Tomatenmannetjes
Geen beoordelingen
Hazelnootijs
Geen beoordelingen
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1u.
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35min
Forel met hollandaisesaus
50min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min