
Apparaten en accessoires
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 35min
2 porties
Ingrediënten
-
sinaasappel liefst biologisch1
-
gemalen koriander1 tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
gemalen gember1 snuifje
-
kip (1 volledige kip, zie tip)650 g
-
courgette in schijfjes200 g
-
fijn zout1 tl
-
uien in stukken150 g
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie30 g
-
droge witte wijn100 g
-
saffraan, gemalen1 zakje
-
gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)200 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
693 kcal /
2899 kJ
Eiwitten
52 g
Vetten
42.5 g
Koolhydraten
17.3 g
Vezels
3.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Focus op gevogelte
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Geen beoordelingen
Gestoomde kip op zijn geheel
Geen beoordelingen
Pikante kalkoensatés
1u.
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1u.
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min
Ijs van amarenakersen
8u. 10min
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2u.
IJssandwich
Geen beoordelingen
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1u. 40min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min
Bessenmousse
4u. 50min