Apparaten en accessoires
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 35min
2 porties
Ingrediënten
-
sinaasappel liefst biologisch1
-
gemalen koriander1 tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
gemalen gember1 snuifje
-
kip (1 volledige kip, zie tip)650 g
-
courgette in schijfjes200 g
-
fijn zout1 tl
-
uien in stukken150 g
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie30 g
-
droge witte wijn100 g
-
saffraan, gemalen1 zakje
-
200 g water, + 1 tl kippenbouillonpasta, zelfgemaaktgevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)200 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
52 g
Calorieën
2899 kJ /
693 kcal
Vetten
42.5 g
Vezels
3.8 g
Koolhydraten
17.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Focus op gevogelte
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Soep met zeeduivel en garnalen
1u.
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Geen beoordelingen
Minestrone
45min
Bessenmix-yoghurt
12u. 15min
Basis brooddeeg
5min
Kip met citroen
50min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9u. 15min
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24u. 30min
Trio van rijst, vis en groenten
35min
Aziatische rijst met eieren en groenten
30min
Tajine van kip met honing en pruimen
40min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40min