Apparaten en accessoires
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
2 porties
Ingrediënten
-
olijfolie15 g
-
gele ui in partjes gesneden80 g
-
rode biet, gekookt in stukken gesneden150 g
-
gedroogde pepervlokken½ tl
-
vers geperst citroensap25 g
-
gepelde walnoten25 g
-
zout2 tl
-
water1000 g
-
droge pasta type rigatoni (zie tip)150 g
-
feta kaas om te garneren
-
dille, vers om te garneren
Voeding per 2 porties
Calorieën
936.5 kcal /
3918.2 kJ
Eiwitten
26 g
Vetten
34.4 g
Koolhydraten
137.3 g
Vezels
13 g
Verzadigd vet
3.6 g
Natrium
4817.5 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Celebration of Colours
7 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kip in Tomaten-Uiensaus
Geen beoordelingen
Pompoen Chai Latte
Geen beoordelingen
Temaki Sushi
Geen beoordelingen
Vanille Yoghurt
Geen beoordelingen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Geen beoordelingen
Vegan pudding
15min
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Tosti met cottage kaas
Geen beoordelingen
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1u. 25min
Vegan mayonaise
Geen beoordelingen
Heerlijke herfstdressing
Geen beoordelingen
Omelet Caprese
Geen beoordelingen