Apparaten en accessoires
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
2 porties
Ingrediënten
-
olijfolie15 g
-
80 g rode ui, in partjes gesnedengele ui in partjes gesneden80 g
-
rode biet, gekookt in stukken gesneden150 g
-
gedroogde pepervlokken½ tl
-
vers geperst citroensap25 g
-
gepelde walnoten25 g
-
zout2 tl
-
water1000 g
-
droge pasta type rigatoni (zie tip)150 g
-
feta kaas om te garneren
-
dille, vers om te garneren
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 2 porties
Natrium
4817.5 mg
Eiwitten
26 g
Calorieën
3918.2 kJ /
936.5 kcal
Vetten
34.4 g
Vezels
13 g
Verzadigd vet
3.6 g
Koolhydraten
137.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Celebration of Colours
7 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Geen beoordelingen
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Geen beoordelingen
Thaise nachos
Geen beoordelingen
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Geen beoordelingen
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1u.
Chorizo Quiche
2u. 30min
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1u.
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10min
Ossenstaart Shepherd's Pie
Geen beoordelingen
Groentesticks
Geen beoordelingen
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15min