Apparaten en accessoires
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
2 porties
Ingrediënten
-
olijfolie15 g
-
80 g rode ui, in partjes gesnedengele ui in partjes gesneden80 g
-
rode biet, gekookt in stukken gesneden150 g
-
gedroogde pepervlokken½ tl
-
vers geperst citroensap25 g
-
gepelde walnoten25 g
-
zout2 tl
-
water1000 g
-
droge pasta type rigatoni (zie tip)150 g
-
feta kaas om te garneren
-
dille, vers om te garneren
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 2 porties
Natrium
4817.5 mg
Eiwitten
26 g
Calorieën
3918.2 kJ /
936.5 kcal
Vetten
34.4 g
Vezels
13 g
Verzadigd vet
3.6 g
Koolhydraten
137.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Celebration of Colours
7 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50min
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Geen beoordelingen
Aziatische komkommersalade
Geen beoordelingen
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min
Courgette en ham lasagne
1u. 5min
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45min
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Geen beoordelingen
Smoothie bowl met kersen en cacao nibs
10min
Loempia’s
55min
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3u. 45min
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min