Pasta met Rode Bietensaus en Feta

4.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
2 porties

Ingrediënten

  • olijfolie
    15 g
  • gele ui in partjes gesneden
    80 g
    80 g rode ui, in partjes gesneden
  • rode biet, gekookt in stukken gesneden
    150 g
  • gedroogde pepervlokken
    ½ tl
  • vers geperst citroensap
    25 g
  • gepelde walnoten
    25 g
  • zout
    2 tl
  • water
    1000 g
  • droge pasta type rigatoni (zie tip)
    150 g
  • feta kaas om te garneren
  • dille, vers om te garneren

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 2 porties

Natrium 4817.5 mg
Eiwitten 26 g
Calorieën 3918.2 kJ / 936.5 kcal
Vetten 34.4 g
Vezels 13 g
Verzadigd vet 3.6 g
Koolhydraten 137.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...