Apparaten en accessoires
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
2 porties
Ingrediënten
-
olijfolie15 g
-
80 g rode ui, in partjes gesnedengele ui in partjes gesneden80 g
-
rode biet, gekookt in stukken gesneden150 g
-
gedroogde pepervlokken½ tl
-
vers geperst citroensap25 g
-
gepelde walnoten25 g
-
zout2 tl
-
water1000 g
-
droge pasta type rigatoni (zie tip)150 g
-
feta kaas om te garneren
-
dille, vers om te garneren
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 2 porties
Natrium
4817.5 mg
Eiwitten
26 g
Calorieën
3918.2 kJ /
936.5 kcal
Vetten
34.4 g
Vezels
13 g
Verzadigd vet
3.6 g
Koolhydraten
137.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Celebration of Colours
7 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25 Min
Pistache Kunafa Brownie
Keine Bewertungen
Gevouwen kruidenbrood
1 Std. 10 Min
Paëlla
50 Min
Zoete aardappellasagne
1 Std. 20 Min
Scandinavische brunch
Keine Bewertungen
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Keine Bewertungen
Mexicaanse limoensoep
40 Min
Hornazo
Keine Bewertungen
Wraps met jalapeño, kip en sla
30 Min
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Keine Bewertungen
Margarita
10 Min