
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g uien in vieren gesneden
- 20 g olijfolie
- 300 g zoete aardappel in blokjes (3 cm)
- 100 g pastinaak in stukken (3 cm)
- 100 g raap in stukken (3 cm)
- 100 g knolselder in stukken (3 cm)
- 400 g tomatenblokjes uit blik
-
1
tl groentebouillonpasta
of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 750 g water
- 15 g Dijon mosterd
- 2 laurierbladeren, gedroogd
- 1 tl korianderzaad
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 2 takjes verse tijm
- 10 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 100 g gemengde granen (bulgur of quinoa)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 281 kcal / 1176 kJ
- Eiwitten
- 7 g
- Vetten
- 7 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vezels
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Natrium
- 291.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pulled barbecue jackfruit
25min
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
Pas d’évaluation
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55min
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
1h
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1h 15min
Bloemkool korma
2h 20min
Vegetarische bonenburger
1h 20min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1h 5min
Eiersalade met curry
Pas d’évaluation
Bloemkool-spinazie lasagne
1h 45min
Rode kool met appel
1h 10min