Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g olijfolie
- 200 g uien, in vieren gesneden
- 300 g zoete aardappel, in blokjes (3 cm)
- 100 g pastinaak, in stukken (3 cm)
- 100 g raap, in stukken (3 cm)
- 100 g knolselder, in stukken (3 cm)
- 400 g tomatenblokjes uit blik
-
1
tl groentebouillonpasta
of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 750 g water
- 15 g Dijon mosterd
- 10 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 2 takjes verse tijm
- 2 gedroogde laurierbladeren
- 1 tl korianderzaad
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 100 g gemengde granen (bulgur of quinoa)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1176 kJ / 281 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 291.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13h 30min
Goulash van linzen en champignons
45 Min
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20 Min
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Geen beoordelingen
Gevulde kalkoentaart
1 Std. 30 Min
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Geen beoordelingen
Bloemkool korma
2 Std. 20 Min
Groentencurry met rijst
Geen beoordelingen
Boekweit met champignons
25 Min
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55min
Butternut 'Mac & Cheese'
45 Min
Bloemkool-spinazie lasagne
1h 45 min