Apparaten en accessoires
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 15min
4 porties
Ingrediënten
-
uien in vieren gesneden200 g
-
olijfolie20 g
-
zoete aardappel in blokjes (3 cm)300 g
-
pastinaak in stukken (3 cm)100 g
-
raap in stukken (3 cm)100 g
-
knolselder in stukken (3 cm)100 g
-
tomatenblokjes uit blik400 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 tl
-
water750 g
-
Dijon mosterd15 g
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
korianderzaad1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
verse tijm2 takjes
-
tomatenpuree (geconcentreerd)10 g
-
gemengde granen (bulgur of quinoa)100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
291.5 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
1176 kJ /
281 kcal
Vetten
7 g
Vezels
7.8 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
42 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Slowcooken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Geen beoordelingen
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Soja-bolognese met courgette noedels
50min
300 g ui fruiten
Geen beoordelingen
Linzenbrood
1u. 55min
Pompoenrisotto met spek
25min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1u. 5min
Bananen-druivenpudding zonder toegevoegde suikers
1u.
Thaise rode curry
1u.
Moussaka met linzen
2u. 20min
Zalm met venkel
40min