Apparaten en accessoires
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 15min
4 porties
Ingrediënten
-
uien in vieren gesneden200 g
-
olijfolie20 g
-
zoete aardappel in blokjes (3 cm)300 g
-
pastinaak in stukken (3 cm)100 g
-
raap in stukken (3 cm)100 g
-
knolselder in stukken (3 cm)100 g
-
tomatenblokjes uit blik400 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 tl
-
water750 g
-
Dijon mosterd15 g
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
korianderzaad1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
verse tijm2 takjes
-
tomatenpuree (geconcentreerd)10 g
-
gemengde granen (bulgur of quinoa)100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
291.5 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
1176 kJ /
281 kcal
Vetten
7 g
Vezels
7.8 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
42 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Slowcooken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Champignon en spinazie lasagne
Geen beoordelingen
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Geen beoordelingen
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Geen beoordelingen
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1u.
Bloemkool korma
2u. 20min
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3u. 45min
Yoghurt met kokosmelk
15u.
Paprika's in zoetzure saus
30min
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min
Bloemkool-spinazie lasagne
1u. 45min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1u. 15min