Apparaten en accessoires
Lookbrood met vegan kaas
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
20 sneetjes
Ingrediënten
-
rauwe cashewnoten130 g
-
warm water om te weken
-
teentjes knoflook4
-
verse peterselie15 g
-
margarine70 g
-
zout1 ½ tl
-
olijfolie50 g
-
water260 g
-
tapioca100 g
-
voedingsgist20 g
-
ciderazijn10 g
-
knoflookpoeder¼ tl
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
brood (± 700 g), bv. ciabatta- of zuurdesembrood of ambachtelijk brood, in plakken van 1 cm (± 20 sneetjes)1
-
ontpitte olijven (optioneel) uitgelekt, gehalveerd of in plakjes50 g
-
geroosterde rode paprika's (optioneel) uit blik, uitgelekt, in stukken50 g
-
zongedroogde tomaten (optioneel) uitgelekt, in stukken50 g
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 sneetje
Natrium
297.1 mg
Eiwitten
3.8 g
Calorieën
648.3 kJ /
155 kcal
Vetten
8.8 g
Vezels
1.3 g
Verzadigd vet
1.5 g
Koolhydraten
16.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan kaas
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Groentesandwiches
Brak ocen
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Brak ocen
Tarbot in champagnesaus
Brak ocen
Lactosevrije milkshake
Brak ocen
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1 godz. 45 min
Dracula bloed
Brak ocen
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9 godz. 15 min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Brak ocen
Ananas zandkoekjes
2 godz.
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3 godz. 25 min
Ovenschotel van aardappelen
1 godz. 30 min
Pompoensoep met room
35 min