
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g rauwe cashewnoten
- warm water om te weken
- 4 teentjes knoflook
- 15 g verse peterselie
- 70 g margarine
- 1 ½ tl zout
- 50 g olijfolie
- 260 g water
- 100 g tapioca
- 20 g voedingsgist
- 10 g ciderazijn
- ¼ tl knoflookpoeder
- ½ tl gerookte paprikapoeder
- 1 brood (± 700 g), bv. ciabatta- of zuurdesembrood of ambachtelijk brood, in plakken van 1 cm (± 20 sneetjes)
- 50 g ontpitte olijven uitgelekt, gehalveerd of in plakjes (optioneel)
- 50 g geroosterde rode paprika's uit blik, uitgelekt, in stukken (optioneel)
- 50 g zongedroogde tomaten uitgelekt, in stukken (optioneel)
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- Voeding
- per 1 sneetje
- Calorieën
- 155 kcal / 648.3 kJ
- Eiwitten
- 3.8 g
- Vetten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 16.2 g
- Vezels
- 1.3 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Natrium
- 297.1 mg