Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g rauwe cashewnoten
- warm water, om te weken
- 4 teentjes knoflook
- 15 g verse peterselie
- 70 g margarine
- 1 ½ tl zout
- 50 g olijfolie
- 260 g water
- 100 g tapioca
- 20 g voedingsgist
- 10 g ciderazijn
- ¼ tl knoflookpoeder
- ½ tl gerookte paprikapoeder
- 1 brood (± 700 g), bv. ciabatta- of zuurdesembrood of ambachtelijk brood, in plakken van 1 cm (± 20 sneetjes)
- 50 g ontpitte olijven, uitgelekt, gehalveerd of in plakjes (optioneel)
- 50 g geroosterde rode paprika's uit blik, uitgelekt, in stukken (optioneel)
- 50 g zongedroogde tomaten, uitgelekt, in stukken (optioneel)
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- Voeding
- per 1 sneetje
- Calorieën
- 648.3 kJ / 155 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 16.2 g
- Vetten
- 8.8 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 297.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pompoensoep
35 min
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
Geen beoordelingen
Kip met citroen
50 min
Energierepen zonder toegevoegde suikers
1h 15 min
Ananas zandkoekjes
Geen beoordelingen
Minestrone
45 min
Verse kaas met walnoten en weibrood
12u. 15min
Kippenbouillon met broodknoedels
1h 5 min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Geen beoordelingen
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1h
Linzenbrood
1h 55min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Geen beoordelingen