Onze vegan favorieten

Nu de veganistische levensstijl meer opkomt, verschijnen er ook meer gerechten die de heerlijke veelzijdigheid van fruit, groenten en peulvruchten in de verf zetten. Van vegan basics tot desserts, zet uw Thermomix® aan het werk voor enkele van uw favoriete veganistische gerechten.

Veganistisch was nog nooit zo lekker

Er waren nooit eerder zoveel maaltijden zonder vlees die zowel gezond als lekker zijn, waardoor een plantaardig eetpatroon veel haalbaarder is. Maar dankzij de stijgende populariteit van veganisme, staan de supermarkten vol van kant-en-klare, vaak niet echt gezonde producten. Dankzij de Thermomix® was het bereiden van vegan recepten of basics nog nooit zo eenvoudig. Niet alleen is minder vlees eten gezonder voor uw lichaam dankzij de resem vitamines en voedingsstoffen, het heeft ook een gunstige impact op het milieu!

Voorbereiding met basislevensmiddelen

U kunt al uw voedsel bereiden met zuivelvrije basislevensmiddelen uit de voorraadkast zoals boter, yoghurt en kaas om uw vegan avontuur een kickstart te geven, en uw Thermomix® helpt u om deze basislevensmiddelen te bereiden zodat u ze in uw favoriete recepten kunt gebruiken.

Snelle vegan recepten

Kies niet voor kant-en-klaar. Bereid heerlijke en voedzame vegan recepten in minder dan een half uur.

Plantaardige melk

U wil zelf plantaardige melk maken, maar weet niet hoe u eraan moet beginnen? Lees ons artikel!

Lees verder

Trek naar verre bestemmingen

Veel landen zijn beroemd om hun plantaardige keuken, dus ontdek de sterke smaken van de wereldkeuken zonder dat u vlees mist.

Bekende favorieten zonder vlees

Kiezen voor vegan betekent niet dat u uw favoriete gerechten vaarwel moet zeggen. U kunt nog steeds genieten van pizza, een hartige burger en veel bekende snacks met plantaardige alternatieven boordevol smaak.

Decadente zuivelvrije desserts

Sla het dessert niet over dankzij deze vegan, plantaardige alternatieven die even rijk en smakelijk zijn als hun volvette tegenhangers.