Apparaten en accessoires
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
12 porties
Ingrediënten
-
suiker60 g
-
balsamicoazijn120 g
-
rode paprika zaadjes verwijderd, in stukken800 g
-
tomaten in vierden, ontpit200 g
-
verse koriander1 bos
-
sjalotten gehalveerd40 g
-
teentjes knoflook gehalveerd2
-
sinaasappelsap160 g
-
olijfolie80 g
-
zout3 snuifjes
-
5 bessen peper2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
584.5 mg
Eiwitten
1.3 g
Calorieën
543.3 kJ /
130.3 kcal
Vetten
7 g
Vezels
1.9 g
Verzadigd vet
0.9 g
Koolhydraten
14.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
De Friend® in de zomer
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zoete Aardappel Bloemtaart
Geen beoordelingen
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10min
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1u. 50min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Virgin appel cider old fashioned
Geen beoordelingen
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1u.
Spookachtige groene oogbalsoep
30min
Maanzaadslakken
Geen beoordelingen
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Geen beoordelingen
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
35min
Chocolademousse met sinaasappel
2u. 20min
Piadina uit Emilia Romagna
15min