Apparaten en accessoires
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
12 porties
Ingrediënten
-
suiker60 g
-
balsamicoazijn120 g
-
rode paprika zaadjes verwijderd, in stukken800 g
-
tomaten in vierden, ontpit200 g
-
verse koriander1 bos
-
sjalotten gehalveerd40 g
-
teentjes knoflook gehalveerd2
-
sinaasappelsap160 g
-
olijfolie80 g
-
zout3 snuifjes
-
5 bessen peper2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
584.5 mg
Eiwitten
1.3 g
Calorieën
543.3 kJ /
130.3 kcal
Vetten
7 g
Vezels
1.9 g
Verzadigd vet
0.9 g
Koolhydraten
14.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
De Friend® in de zomer
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Béarnaisesaus
Geen beoordelingen
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50min
Groentepannenkoekjes
20min
Kaastaart met Komkommer en Citroen
Geen beoordelingen
Zalm en koolsla broodbeleg
15min
Hollandaise saus
Geen beoordelingen
Mediterrane paprika's
Geen beoordelingen
Vegan bosbessen en cheesecake muffins
1u. 20min
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3u. 45min
Halloween quiche
2u.
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min