
Apparaten en accessoires
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
12 porties
Ingrediënten
-
suiker60 g
-
balsamicoazijn120 g
-
rode paprika zaadjes verwijderd, in stukken800 g
-
tomaten in vierden, ontpit200 g
-
verse koriander1 bos
-
sjalotten gehalveerd40 g
-
teentjes knoflook gehalveerd2
-
sinaasappelsap160 g
-
olijfolie80 g
-
zout3 snuifjes
-
5 bessen peper2 snuifjes
Voeding per 1 portie
Calorieën
130.3 kcal /
543.3 kJ
Eiwitten
1.3 g
Vetten
7 g
Koolhydraten
14.5 g
Vezels
1.9 g
Verzadigd vet
0.9 g
Natrium
584.5 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

De Friend® in de zomer
10 recepten
Benelux
Benelux