Apparaten en accessoires
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
12 porties
Ingrediënten
-
suiker60 g
-
balsamicoazijn120 g
-
rode paprika zaadjes verwijderd, in stukken800 g
-
tomaten in vierden, ontpit200 g
-
verse koriander1 bos
-
sjalotten gehalveerd40 g
-
teentjes knoflook gehalveerd2
-
sinaasappelsap160 g
-
olijfolie80 g
-
zout3 snuifjes
-
5 bessen peper2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
584.5 mg
Eiwitten
1.3 g
Calorieën
543.3 kJ /
130.3 kcal
Vetten
7 g
Vezels
1.9 g
Verzadigd vet
0.9 g
Koolhydraten
14.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
De Friend® in de zomer
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Rijst met Zeevruchten
Geen beoordelingen
Pindakaas en koekjesijs
Geen beoordelingen
Oriëntaalse brunch
Geen beoordelingen
Gestoomde spinaziecake
35min
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Geen beoordelingen
Gebakken buns
Geen beoordelingen
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4u. 30min
Quenelles met waterkerssaus
2u. 45min
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2u. 50min
Eenvoudige Tonijnpasteitjes met Groenten en Citroenvinaigrette
Geen beoordelingen
Hollandaise saus
Geen beoordelingen
Béarnaisesaus
Geen beoordelingen