Apparaten en accessoires
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
12 porties
Ingrediënten
-
suiker60 g
-
balsamicoazijn120 g
-
rode paprika zaadjes verwijderd, in stukken800 g
-
tomaten in vierden, ontpit200 g
-
verse koriander1 bos
-
sjalotten gehalveerd40 g
-
teentjes knoflook gehalveerd2
-
sinaasappelsap160 g
-
olijfolie80 g
-
zout3 snuifjes
-
5 bessen peper2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
584.5 mg
Eiwitten
1.3 g
Calorieën
543.3 kJ /
130.3 kcal
Vetten
7 g
Vezels
1.9 g
Verzadigd vet
0.9 g
Koolhydraten
14.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
De Friend® in de zomer
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Pas d’évaluation
Gestoomde pesto broodjes
Pas d’évaluation
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Pas d’évaluation
Champignon- en chocolademuffins
1h
Broccolisoep
15min
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Pas d’évaluation
Koekjes met chocopasta
1h 40min
Groentencurry met rijst
Pas d’évaluation
Glutenvrije Koekjes van Rijstmeel en Chocolade
Pas d’évaluation
Wit Brood
Pas d’évaluation
Risottata Aziatische noedels met groenten
30min