
Apparaten en accessoires
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
12 porties
Ingrediënten
-
suiker60 g
-
balsamicoazijn120 g
-
rode paprika zaadjes verwijderd, in stukken800 g
-
tomaten in vierden, ontpit200 g
-
verse koriander1 bos
-
sjalotten gehalveerd40 g
-
teentjes knoflook gehalveerd2
-
sinaasappelsap160 g
-
olijfolie80 g
-
zout3 snuifjes
-
5 bessen peper2 snuifjes
Voeding per 1 portie
Calorieën
130.3 kcal /
543.3 kJ
Eiwitten
1.3 g
Vetten
7 g
Koolhydraten
14.5 g
Vezels
1.9 g
Verzadigd vet
0.9 g
Natrium
584.5 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

De Friend® in de zomer
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Geen beoordelingen
Yoghurtdressing
5min
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Geen beoordelingen
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
Geen beoordelingen
Bouillabaisse
Geen beoordelingen
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Geen beoordelingen
Charoset
15min
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Geen beoordelingen
Mexicaanse limoensoep
40min
Ingelegde champignons
Geen beoordelingen
Hornazo
Geen beoordelingen
Piadina uit Emilia Romagna
15min