Apparaten en accessoires
Rauwe chocolade bietencake
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 15min
20 porties
Ingrediënten
Cake
-
olijfolie om in te vetten
-
amandelen200 g
-
rode bieten (± 350 g), geschild, in stukken (3 cm); en iets meer in spiraal gesneden als afwerking2
-
wortel (± 135 g), in stukken1
-
gedroogde, geraspte kokosnoot120 g
-
sinaasappel enkel de schil, zonder het witte gedeelte (facultatief)1
-
psylliumvezels2 el
-
ontpitte dadels (± 80 g)15
-
pure ahornsiroop140 g
-
cacaopoeder80 g
-
chiazaad30 g
-
lijnzaad30 g
-
vanillepasta1 tl
-
zout¼ tl
Chocolade glazuur
-
cacaoboter250 g
-
rauwe cashewnoten125 g
-
chiazaad40 g
-
pure ahornsiroop220 g
-
water110 g
-
cacaopoeder60 g
-
zout¼ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
77.2 mg
Eiwitten
6.5 g
Calorieën
1499.2 kJ /
357 kcal
Vetten
27.3 g
Vezels
7.7 g
Verzadigd vet
12.6 g
Koolhydraten
22.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lactosevrij smullen
13 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Hummus van rode biet
10min
Pompoenrisotto met spek
25min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1u.
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Geen beoordelingen
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Geen beoordelingen
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2u.
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55min
Hainanese kiprijst
1u. 20min
Amandelmelk
10min
Gazpacho
1u. 15min
Risotto met oesterzwam en champagne
35min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min