Apparaten en accessoires
Rauwe chocolade bietencake
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 15min
20 porties
Ingrediënten
Cake
-
olijfolie om in te vetten
-
amandelen200 g
-
rode bieten (± 350 g), geschild, in stukken (3 cm); en iets meer in spiraal gesneden als afwerking2
-
wortel (± 135 g), in stukken1
-
gedroogde, geraspte kokosnoot120 g
-
sinaasappel enkel de schil, zonder het witte gedeelte (facultatief)1
-
psylliumvezels2 el
-
ontpitte dadels (± 80 g)15
-
pure ahornsiroop140 g
-
cacaopoeder80 g
-
chiazaad30 g
-
lijnzaad30 g
-
vanillepasta1 tl
-
zout¼ tl
Chocolade glazuur
-
cacaoboter250 g
-
rauwe cashewnoten125 g
-
chiazaad40 g
-
pure ahornsiroop220 g
-
water110 g
-
cacaopoeder60 g
-
zout¼ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
77.2 mg
Eiwitten
6.5 g
Calorieën
1499.2 kJ /
357 kcal
Vetten
27.3 g
Vezels
7.7 g
Verzadigd vet
12.6 g
Koolhydraten
22.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lactosevrij smullen
13 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Geen beoordelingen
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Geen beoordelingen
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Geen beoordelingen
Boekweit met champignons
25min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1u. 50min
Quinoakoekjes
1u.
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1u.
Russische rode bietensalade
1u. 10min
Vegetarische bonenburger
1u. 20min
Mallorcaanse vissoep
40min
Vegetarische chili
1u. 5min