Slow Cooking-modus

Ontdek heerlijke recepten die langzaam en zachtjes perfect worden bereid. Vlees dat smelt in uw mond, sappige en zachte vruchten en groenten: allemaal perfect bereid met de TM6 Slow Cooking-modus .

Liefde en geduld toveren ingrediënten om tot meer dan maagvulling, ze worden een perfect bereid meesterwerk boordevol smaak. Vergeet ons onmisbare accessoire niet, de Blade Cover, te gebruiken bij de TM6 Slow Cooking-modus om maximaal te genieten van de precieze temperaturen van de Thermomix®! De Slow Cooking-modus helpt u om de unieke textuur en smaak te bereiken van langzaam koken zonder dat u stil hoeft te staan bij tijd, juiste temperatuur, of roeren. Het is klaar voor u het weet!

Vleesgerechten die smelten in uw mond

4 redenen om te starten met slow cooking

1 - Maak gerechten met een ongeëvenaard zachte en sappige textuur.

2 - Maak van eenvoudige stukken vlees zoals varkensschouder of runderborst een topgerecht. U zult er versteld van staan hoe zacht het wordt.

3 - Combineer innovatie en traditie. Grootmoeders keuken wordt een fluitje van een cent dankzij de Thermomix®.

4 - Door gerechten te garen onder 100°C blijven de voedingsstoffen behouden.

Op grootmoeders wijze

Laag, traag en overheerlijk

Slow cooking draait om het langzaam en zachtjes garen van gerechten zonder het kookpunt te bereiken, waardoor de kruiden, smaak en het aroma sterker worden. De TM6 Slow Cooking-modus bereidt gerechten die smelten in uw mond gedurende maximaal 8 uur, terwijl u rustig kunt gaan zitten.

Maak indruk op uw gasten met langzaam gegaarde vruchten, groenten en peulvruchten

Snelle tips voor de Slow Cooking-modus

Vlees- Braad het vlees eerst aan met de Hoge temperatuurmodus voordat u met het proces voor langzaam garen begint, zo krijgt u intensere smaken.

Groenten- Voeg een bouillonblokje of zelfgemaakte bouillonpasta toe aan het kookwater voor een rijkere smaak.

Fruit- Langzaam gegaard fruit is heerlijk met ijs. Geniet van het unieke contrast tussen warm en koud!

Ingrediënten die snel garen- Voeg ingrediënten zoals pasta, erwten en spinazie toe aan het einde van de gaartijd, zodat ze niet te gaar zijn!

Perfect langzaam gegaard

Het perfecte accessoire

De Blade Cover is perfect voor slow cooking- en sous-vide-recepten met de TM5 en TM6. Het bedekt de messen en beschermt zachtere ingrediënten of sous-vide-zakken tegen contact met de bewegende messen.

Nu kopen