Compatibele versies
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g gedroogde zwarte bonen
- water, om te weken
Maïstortilla's
- 200 g bloem
- 200 g maïsbloem
- 15 g zonnebloemolie
- 250 g water
- ½ tl zout
Stoofpot van zwarte bonen
- 80 g uien, gehalveerd
- 30 g zonnebloemolie
- 1 el groentebouillonpasta
- 850 g water, of 1 cm boven bonenniveau
- 200 g paprika's, gemengd, in plakjes
-
1
tl chipotle chilipoeder
of 1 tl gedroogde pepervlokken - 2 tl knoflookpoeder
- 2 tl gemalen komijn
- 2 tl gemalen koriander
- 2 tl gedroogde oregano
- 1 tl zout
- 250 g kerstomaten, gehalveerd
- gele maïsbloem, om te bestrooien
- 2 tl zonnebloemolie
- 6 eieren
- 1 limoen, in partjes
- 100 g feta kaas, verkruimeld
- ½ bos koriander, grof gehakt
- 1 avocado, in plakjes (1 cm)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2235.3 kJ / 534.3 kcal
- Eiwitten
- 17.2 g
- Koolhydraten
- 66.7 g
- Vetten
- 23.9 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 9.5 g
- Natrium
- 817.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Indiase groentencurry
50min
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
Geen beoordelingen
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Geen beoordelingen
Matzeballen
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Geen beoordelingen
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1 godz.
Boekweit met champignons
25min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1h 50min
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5 Std. 30 Min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4 Std. 30 Min
Sous-vide miso aubergine
2h 45min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 godz. 15 min