Apparaten en accessoires
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
Voorbereiding. 30min
Totaal 16u.
6 porties
Ingrediënten
-
gedroogde zwarte bonen350 g
-
water om te weken
Maïstortilla's
-
bloem200 g
-
maïsbloem200 g
-
zonnebloemolie15 g
-
water250 g
-
zout½ tl
Stoofpot van zwarte bonen
-
uien gehalveerd80 g
-
zonnebloemolie30 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
water of 1 cm boven bonenniveau850 g
-
paprika's, gemengd in plakjes200 g
-
1 tl gedroogde pepervlokkenchipotle chilipoeder1 tl
-
knoflookpoeder2 tl
-
gemalen komijn2 tl
-
gemalen koriander2 tl
-
gedroogde oregano2 tl
-
zout1 tl
-
kerstomaten gehalveerd250 g
-
gele maïsbloem om te bestrooien
-
zonnebloemolie2 tl
-
eieren6
-
limoen in partjes1
-
feta kaas verkruimeld100 g
-
koriander grof gehakt½ bos
-
avocado in plakjes (1 cm)1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
817.5 mg
Eiwitten
17.2 g
Calorieën
2235.3 kJ /
534.3 kcal
Vetten
23.9 g
Vezels
9.5 g
Verzadigd vet
6.1 g
Koolhydraten
66.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Comfort Food
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
Geen beoordelingen
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Geen beoordelingen
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Geen beoordelingen
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1u.
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Zoetzure dhal
Geen beoordelingen
Pastasalade met forel en groenten
Geen beoordelingen
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4u. 30min
Asperge-langoustine terrine
10u.
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45min
Basilicumpesto
10min
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10min