Apparaten en accessoires
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
Voorbereiding. 25min
Totaal 16u. 50min
6 porties
Ingrediënten
-
lamsstoofvlees, ontbeend vet verwijderd, in blokjes (3 cm)500 g
-
gemalen gember1 el
-
komijnzaad1 tl
-
water760 g
-
Madras currypasta50 g
-
zout1 tl
-
gedroogde kikkererwten150 g
-
water om te weken
-
uien gehalveerd80 g
-
olijfolie30 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
droge rode linzen70 g
-
boerenkool in kleine stukken (2-3 cm)60 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
559.2 mg
Eiwitten
23.5 g
Calorieën
1847.2 kJ /
441.5 kcal
Vetten
26 g
Vezels
5.9 g
Verzadigd vet
8.7 g
Koolhydraten
29.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Comfort Food
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Bouillabaisse
Geen beoordelingen
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Geen beoordelingen
Lactosevrije warme chocolademelk
Geen beoordelingen
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Geen beoordelingen
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Geen beoordelingen
Glutenvrije kerstfruitcake
Geen beoordelingen
Kip-miso stoofpot
1u. 45min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Geen beoordelingen
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1u.
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2u. 15min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9u.
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1u. 10min