Apparaten en accessoires
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
Voorbereiding. 25min
Totaal 16u. 50min
6 porties
Ingrediënten
-
lamsstoofvlees, ontbeend vet verwijderd, in blokjes (3 cm)500 g
-
gemalen gember1 el
-
komijnzaad1 tl
-
water760 g
-
Madras currypasta50 g
-
zout1 tl
-
gedroogde kikkererwten150 g
-
water om te weken
-
uien gehalveerd80 g
-
olijfolie30 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
droge rode linzen70 g
-
boerenkool in kleine stukken (2-3 cm)60 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
559.2 mg
Eiwitten
23.5 g
Calorieën
1847.2 kJ /
441.5 kcal
Vetten
26 g
Vezels
5.9 g
Verzadigd vet
8.7 g
Koolhydraten
29.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Comfort Food
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1u. 20min
Pistache Moelleux
Geen beoordelingen
Haver horchata
Geen beoordelingen
Mexicaanse limoensoep
40min
Margarita van komkommer en chilipeper
Geen beoordelingen
Kip-miso stoofpot
1u. 45min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Geen beoordelingen
Vegan mayonaise
Geen beoordelingen
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1u. 30min
Gestoomde kip op zijn geheel
Geen beoordelingen
Lamsstoofpotje
1u. 45min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1u. 10min