
Apparaten en accessoires
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
Voorbereiding. 25min
Totaal 16u. 50min
6 porties
Ingrediënten
-
lamsstoofvlees, ontbeend vet verwijderd, in blokjes (3 cm)500 g
-
gemalen gember1 el
-
komijnzaad1 tl
-
water760 g
-
Madras currypasta50 g
-
zout1 tl
-
gedroogde kikkererwten150 g
-
water om te weken
-
uien gehalveerd80 g
-
olijfolie30 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
droge rode linzen70 g
-
boerenkool in kleine stukken (2-3 cm)60 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
441.5 kcal /
1847.2 kJ
Eiwitten
23.5 g
Vetten
26 g
Koolhydraten
29.4 g
Vezels
5.9 g
Verzadigd vet
8.7 g
Natrium
559.2 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Comfort Food
10 recepten
Benelux
Benelux