Apparaten en accessoires
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 40min
6 porties
Ingrediënten
Geroosterde kokos-streusel
-
bloem50 g
-
boter koud30 g
-
gemalen kaneel5 g
-
bruine suiker30 g
-
kokosvlokken30 g
Ananas met chilisiroop
-
verse ananas (ong. 2 kg)1
-
gemalen chilipeper2 - 3 snuifjes
-
fijne suiker350 g
-
water1150 g
-
witte rum80 g
-
ijs (citroen, kokosnoot...), als afwerking
-
verse muntblaadjes als afwerking
-
poedersuiker50 g
-
maïzena (zetmeel)1 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
57.2 mg
Eiwitten
4.8 g
Calorieën
2761.7 kJ /
651.2 kcal
Vetten
10.3 g
Vezels
5.5 g
Verzadigd vet
6 g
Koolhydraten
136 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Slowcooken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Drijvende eilandjes
40min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1u. 10min
Verse kaas met walnoten en weibrood
12u. 15min
Gekruide kersenbrioche-krans
2u. 20min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Geen beoordelingen
Borscht
50min
Bloementaartje met amandelcrème
1u. 10min
Rundergoulash met deegballetjes
1u. 30min
Pâté in korst
10u.
Pitabrood
2u.
Boerenbrood
2u.
Ciabattabroodjes
3u. 30min