
Apparaten en accessoires
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 40min
6 porties
Ingrediënten
Geroosterde kokos-streusel
-
bloem50 g
-
boter koud30 g
-
gemalen kaneel5 g
-
bruine suiker30 g
-
kokosvlokken30 g
Ananas met chilisiroop
-
verse ananas (ong. 2 kg)1
-
gemalen chilipeper2 - 3 snuifjes
-
fijne suiker350 g
-
water1150 g
-
witte rum80 g
-
ijs (citroen, kokosnoot...), als afwerking
-
verse muntblaadjes als afwerking
-
poedersuiker50 g
-
maïzena (zetmeel)1 el
Voeding per 1 portie
Calorieën
651.2 kcal /
2761.7 kJ
Eiwitten
4.8 g
Vetten
10.3 g
Koolhydraten
136 g
Vezels
5.5 g
Verzadigd vet
6 g
Natrium
57.2 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Slowcooken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55 Min
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1 Std. 15 Min
Vegan Caesar saladedressing
Keine Bewertungen
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Keine Bewertungen
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14 Std. 55 Min
Risotto met eekhoorntjesbrood
35 Min
Gefermenteerde frambozensiroop
128 Std. 10 Min
Risotto met Parmezaanse kaas
40 Min
Fruitige saladedressing
5 Min
Witte chocolade cheesecake
16 Std.
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50 Min
Pavlova-toren met gemengde bessen
5 Std. 30 Min