Apparaten en accessoires
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 40min
6 porties
Ingrediënten
Geroosterde kokos-streusel
-
bloem50 g
-
boter koud30 g
-
gemalen kaneel5 g
-
bruine suiker30 g
-
kokosvlokken30 g
Ananas met chilisiroop
-
verse ananas (ong. 2 kg)1
-
gemalen chilipeper2 - 3 snuifjes
-
fijne suiker350 g
-
water1150 g
-
witte rum80 g
-
ijs (citroen, kokosnoot...), als afwerking
-
verse muntblaadjes als afwerking
-
poedersuiker50 g
-
maïzena (zetmeel)1 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
57.2 mg
Eiwitten
4.8 g
Calorieën
2761.7 kJ /
651.2 kcal
Vetten
10.3 g
Vezels
5.5 g
Verzadigd vet
6 g
Koolhydraten
136 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Slowcooken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Blauwe bessen Jam
Keine Bewertungen
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Keine Bewertungen
Komkommersalade met dille
10 Min
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15 Min
Aardappelgratin
1 Std. 10 Min
Gevulde vis
1 Std. 50 Min
Vegan Caesar saladedressing
40 Min
Fruit minestrone met saffraan crème
40 Min
Vegan kruimeldeeg
45 Min
Gekarameliseerde witte 'Chocolate Bark'
18 Std.
Karamelpudding
1 Std.
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24 Std.