Apparaten en accessoires
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 40min
6 porties
Ingrediënten
Geroosterde kokos-streusel
-
bloem50 g
-
boter koud30 g
-
gemalen kaneel5 g
-
bruine suiker30 g
-
kokosvlokken30 g
Ananas met chilisiroop
-
verse ananas (ong. 2 kg)1
-
gemalen chilipeper2 - 3 snuifjes
-
fijne suiker350 g
-
water1150 g
-
witte rum80 g
-
ijs (citroen, kokosnoot...), als afwerking
-
verse muntblaadjes als afwerking
-
poedersuiker50 g
-
maïzena (zetmeel)1 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
57.2 mg
Eiwitten
4.8 g
Calorieën
2761.7 kJ /
651.2 kcal
Vetten
10.3 g
Vezels
5.5 g
Verzadigd vet
6 g
Koolhydraten
136 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Slowcooken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pindakaas
5min
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10min
Geroosterde porchetta met peren en uien
12u.
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1u. 10min
Gefermenteerde frambozensiroop
128u. 10min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1u. 10min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1u. 30min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
All-in-one kip cacciatore
2u. 45min
Kwarktaart in potjes
4u.
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1u. 45min
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1u. 10min