Apparaten en accessoires
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
Voorbereiding. 15min
Totaal 5u. 30min
4 porties
Ingrediënten
-
olijfolie20 g
-
uien in vieren gesneden200 g
-
inktvis in stukken650 g
-
chorizo in blokjes (1 cm)60 - 80 g
-
wortelen in blokjes (1 cm)150 g
-
tomatenblokjes uit blik400 g
-
350 g zeevruchten fumetvisbouillon pasta (zie tips)350 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
verse rode peper ontpit, in plakjes½
-
paprikapoeder½ - 1 tl
-
gedroogd laurierblad1
-
grote witte bonen, uit blik uitgelekt400 g
-
verse korianderbladeren als afwerking
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1104 mg
Eiwitten
44 g
Calorieën
1990 kJ /
475 kcal
Vetten
21 g
Vezels
6.9 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
25 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Slowcooken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Energiesmoothie
10min
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Geen beoordelingen
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3u.
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1u.
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Glutenvrije broodjes zonder granen
1u. 20min
Geroerbakte noedels met groenten
30min
Rundvlees Stroganoff
1u.