
Apparaten en accessoires
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
Voorbereiding. 15min
Totaal 5u. 30min
4 porties
Ingrediënten
-
olijfolie20 g
-
uien in vieren gesneden200 g
-
inktvis in stukken650 g
-
chorizo in blokjes (1 cm)60 - 80 g
-
wortelen in blokjes (1 cm)150 g
-
tomatenblokjes uit blik400 g
-
visbouillon pasta (zie tips)350 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
verse rode peper ontpit, in plakjes½
-
paprikapoeder½ - 1 tl
-
gedroogd laurierblad1
-
grote witte bonen, uit blik uitgelekt400 g
-
verse korianderbladeren als afwerking
Voeding per 1 portie
Calorieën
475 kcal /
1990 kJ
Eiwitten
44 g
Vetten
21 g
Koolhydraten
25 g
Vezels
6.9 g
Verzadigd vet
5 g
Natrium
1104 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Slowcooken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Geen beoordelingen
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50min
Beef Wellington
10u. 10min
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16u.
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1u. 5min
Sous-vide octopussalade
Geen beoordelingen
Avocadomayonaise
15min
Thaise burgers
35min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Geen beoordelingen
Antioxidantenboost
10min
Detoxsapje “Gave huid”
10min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1u. 5min