Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g olijfolie
- 200 g uien, in vieren gesneden
- 650 g inktvis, in stukken
- 60 - 80 g chorizo, in blokjes (1 cm)
- 150 g wortelen, in blokjes (1 cm)
- 400 g tomatenblokjes uit blik
-
350
g visbouillon pasta (zie tips)
of 350 g zeevruchten fumet - ½ tl zout
- ¼ tl gemalen peper
- ½ verse rode peper, ontpit, in plakjes
- ½ - 1 tl paprikapoeder
- 1 gedroogd laurierblad
- 400 g grote witte bonen, uit blik, uitgelekt
- verse korianderbladeren, als afwerking
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1990 kJ / 475 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 1104 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rode bietensap
10 min
Lamscurry
1h
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1u. 15min
Gazpacho met kers en munt
Geen beoordelingen
Vegan citroen en zwarte thee taart
Geen beoordelingen
Margarita van komkommer en chilipeper
Geen beoordelingen
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Geen beoordelingen
Cashew- en kokosmelk
10 min
Zwarte spaghetti met garnalen
45min
Mexicaanse rozemarijnpunch
10 min
Granité van koffie
8h 10min
Banaan en rogge ontbijt flatbreads
1 Std. 35 Min