Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g olijfolie
- 200 g uien, in vieren gesneden
- 650 g inktvis, in stukken
- 60 - 80 g chorizo, in blokjes (1 cm)
- 150 g wortelen, in blokjes (1 cm)
- 400 g tomatenblokjes uit blik
-
350
g visbouillon pasta (zie tips)
of 350 g zeevruchten fumet - ½ tl zout
- ¼ tl gemalen peper
- ½ verse rode peper, ontpit, in plakjes
- ½ - 1 tl paprikapoeder
- 1 gedroogd laurierblad
- 400 g grote witte bonen, uit blik, uitgelekt
- verse korianderbladeren, als afwerking
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1990 kJ / 475 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 1104 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13 Std. 30 Min
Kikkererwten shoarma salade bowl
40 min
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Pas d’évaluation
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Pas d’évaluation
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50 min
Kip-miso stoofpot
1hod. 45min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 min
Sous-vide miso aubergine
2h 45min
Yoghurt en muntdressing
15 Min
Avocadotartaar met ei en zalm
45 min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min
Sushi buche met mango, zalm, avocado en gemberchips
2hod.