Apparaten en accessoires
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
Voorbereiding. 15min
Totaal 5u. 30min
4 porties
Ingrediënten
-
olijfolie20 g
-
uien in vieren gesneden200 g
-
inktvis in stukken650 g
-
chorizo in blokjes (1 cm)60 - 80 g
-
wortelen in blokjes (1 cm)150 g
-
tomatenblokjes uit blik400 g
-
350 g zeevruchten fumetvisbouillon pasta (zie tips)350 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
verse rode peper ontpit, in plakjes½
-
paprikapoeder½ - 1 tl
-
gedroogd laurierblad1
-
grote witte bonen, uit blik uitgelekt400 g
-
verse korianderbladeren als afwerking
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1104 mg
Eiwitten
44 g
Calorieën
1990 kJ /
475 kcal
Vetten
21 g
Vezels
6.9 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
25 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Slowcooken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Scandinavische brunch
Geen beoordelingen
Scampi cajun citroen pasta
30min
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Geen beoordelingen
Zalm met waterkerskorst
Geen beoordelingen
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14u. 55min
Iers sodabrood
Geen beoordelingen
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1u. 20min
Sous-vide octopussalade
Geen beoordelingen
Rabarber-munt cocktail
2u.
Gazellehoorns
1u.
Mojito
10min
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10min