Apparaten en accessoires
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
Voorbereiding. 15min
Totaal 5u. 30min
4 porties
Ingrediënten
-
olijfolie20 g
-
uien in vieren gesneden200 g
-
inktvis in stukken650 g
-
chorizo in blokjes (1 cm)60 - 80 g
-
wortelen in blokjes (1 cm)150 g
-
tomatenblokjes uit blik400 g
-
350 g zeevruchten fumetvisbouillon pasta (zie tips)350 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
verse rode peper ontpit, in plakjes½
-
paprikapoeder½ - 1 tl
-
gedroogd laurierblad1
-
grote witte bonen, uit blik uitgelekt400 g
-
verse korianderbladeren als afwerking
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1104 mg
Eiwitten
44 g
Calorieën
1990 kJ /
475 kcal
Vetten
21 g
Vezels
6.9 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
25 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Slowcooken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Bloemkool korma
2h 20min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1h
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4h 45min
Sous-vide octopussalade
Nessuna valutazione
Sous-vide miso aubergine
2h 45min
Maanzaad-mayonaise
Nessuna valutazione
Spinazierisotto met asperges
40min
Asperges en prosciutto cannoli
Nessuna valutazione
Slasapje
Nessuna valutazione
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Bessenlikeur
30min
Detoxsapje “Gave huid”
10min