Apparaten en accessoires
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
Voorbereiding. 15min
Totaal 5u. 30min
4 porties
Ingrediënten
-
olijfolie20 g
-
uien in vieren gesneden200 g
-
inktvis in stukken650 g
-
chorizo in blokjes (1 cm)60 - 80 g
-
wortelen in blokjes (1 cm)150 g
-
tomatenblokjes uit blik400 g
-
350 g zeevruchten fumetvisbouillon pasta (zie tips)350 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
verse rode peper ontpit, in plakjes½
-
paprikapoeder½ - 1 tl
-
gedroogd laurierblad1
-
grote witte bonen, uit blik uitgelekt400 g
-
verse korianderbladeren als afwerking
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1104 mg
Eiwitten
44 g
Calorieën
1990 kJ /
475 kcal
Vetten
21 g
Vezels
6.9 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
25 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Slowcooken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Aardbeien- en chocoladetaart
3u.
Kip-miso stoofpot
1u. 45min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Geen beoordelingen
Sous-vide octopussalade
Geen beoordelingen
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1u.
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Geen beoordelingen
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Energiesmoothie
10min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1u. 30min
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15min
Tunesische Chorba
45min