Dagelijks koken in juni

Hier hebben we een selectie van doordeweekse maaltijden gemaakt. Eenvoudig te koken, lekkere gerechten waar je voor thuis wilt komen.

Diners snel op tafel

Tip van de maand

Het plannen van restjes is een slimme oplossing voor doordeweekse maaltijden. Maak twee keer de hoeveelheid rijst die u nodig hebt, koel deze snel af en zet het in de koelkast voor de volgende dag. Om de rijst weer op te warmen stoomt u de rijst in de Varoma® terwijl uw soep in de mengbeker kookt. Meer slimme tips in dit artikel.

Ik maak gebruik van mijn restjes

Gezinsmaaltijden in de zomer

Courgettes

De zomer is het seizoen voor de courgettes, wanneer ze door de zon zijn gerijpt. Ze groeien goed, in veel situaties. Courgettes zijn veelzijdig en smakelijk; ze kunnen klein worden gehakt voor een salade, aan een pastagerecht worden toegevoegd, in stukjes worden gesneden in een roerbakpan of in een risotto. Kies courgettes die glanzend en mollig zijn, en zwaar voor hun grootte. Ze hoeven voor het eten niet geschild te worden en kunnen als dagelijks tussendoortje rauw gegeten worden.

Courgettes voor het dagelijks koken

Favorieten voor gezinnen met kinderen

Thermomix® is een keukenhulp

Doordeweekse maaltijden zijn vaak een haastig gebeuren. Maak de Thermomix®-mengbeker met een kleine inspanning schoon: vul de Thermomix®-mengbeker met water en laat hem staan. Als u met eten klaar bent, spoel de geweekte etensresten makkelijk weg. Gebruik de reinigingsfunctie als u een TM6® hebt.

Dagelijkse eetcollecties

Eenvoudige doordeweekse gerechten in juni