Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 aardappelen (large), gewassen
- 60 g middelharde kaas, in stukken (bv. Cheddar)
- 20 g ongezouten boter
- 6 verse bieslook, gesnipperd (1 cm)
- 30 g wortelen, in stukken (4 mm)
- 12 diepgevroren doperwtjes, ontdooid
- 6 droge pasta, type spaghetti slierten, gebroken in lengtes van 3 cm, voor garnituur
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1162 kJ / 278 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 38.7 g
- Vetten
- 9.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Geroosterde aubergines
Geen beoordelingen
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10 min
Burgers met zeeduivel en zalm
20min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 min
Aardappelpuree en merguez
Geen beoordelingen
Gehaktbrood
1h 20 min
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14h 15min
Driekoningentaart 100% chocolade
1h 35min
250 g sjalot kleuren
Geen beoordelingen
Brochette van kippenballetjes met rijst
1h 40 min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30 min