Wanneer het weer kouder wordt, is er niets beter dan warm en deugddoende recepten. Ontdek snelle maaltijden, gezonde, bevredigende soepen en weekmaaltijden om op voorhand klaar te maken.
Wanneer u een drukke week heeft, bereid tijdbesparende recepten op voorhand voor. Soepen, stoofpotjes, ovenschotels en lasagne zijn populaire recepten die ingevroren en opgewarmd kunnen worden wanneer noodzakelijk. In het algemeen, kan gekookt voedsel ingevroren worden voor 1-2 maanden. Gebruik de Slow Cook modus om enkele herfstfavorieten op voorhand klaar te maken om tijdens de week van te genieten.
Bloemkool, broccoli, pastinaak, spinazie, zoete aardappel, kolen en champignons zijn typische herfstgroenten. Combineer deze seizoensgroenten met bonen, linzen, quinoa of gierst voor een volledige en bevredigende maaltijd. Gebruik herfstfruit zoals peer, kweepeer of sinaasappelen om verwarmende desserts te maken, perfect voor de koudste dagen.