Budget maaltijden

Budgetmaaltijden kunnen gemakkelijk en voedzaam zijn en binnen enkele minuten op tafel staan. Bekijk onze budgetmaaltijden, die niet alleen snelle starters zijn voor uw dagelijkse maaltijden, maar die u ook helpen geld te besparen voor een welverdiende vakantie of iets anders op uw verlanglijstje.

Pasta en rijst. Snel, vullend en voedzaam.

Koude soepen en gazpachos

Koop seizoensgebonden en bespaar geld

Plannen is cruciaal

U zult versteld staan hoeveel u kunt besparen door uw maaltijden te plannen rond seizoensproducten en aanbiedingen. Als u eten koopt dat in het seizoen is, houd u een georganiseerde koelkast en vriezer en kook u extra om te bevriezen en nog een dag te eten, dan hebt u meer over om uw spaarpot te voeden. Onze wekelijkse planner ondersteunt u in dat proces en helpt u niet alleen om uw week te organiseren, maar ook om geld te besparen.

Meer tips en trucs

Als uw budget beperkt is, is huisgemaakt de oplossing!

U weet al dat u door het plannen van uw maaltijden uw budget kunt optimaliseren. Maar wist u dat het maken van uw zelfgemaakte brood en gebak u nog meer doet besparen? Dat het nu zoet of hartig is, met de Thermomix® is het snel en eenvoudig. Kook zelf en kies uw ingrediënten om kunstmatige en conservatieve smaken te vermijden. Neem controle over uw dieet !

Huisgemaakt brood

Heerlijke gebakjes

Al mijn deeg

Meer inspiratie voor een gecontroleerd budget