Apparaten en accessoires
Gazpacho
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 15min
6 porties
Ingrediënten
-
pruimtomaten rijp, in helften gesneden1000 g
-
groene paprika50 g
-
uien40 g
-
komkommer deels geschild70 g
-
teentje knoflook1
-
azijn30 g
-
zout1 tl
-
extra vergine olijfolie50 - 100 g
-
ijsblokjes8
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
2 g
Calorieën
616 kJ /
146 kcal
Vetten
13 g
Vezels
2.4 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Glutenvrije gevulde pepers
Brak ocen
Cashew schenkroom
Brak ocen
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Brak ocen
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50 min
Caipirinha van mango
5 min
Asperge-langoustine terrine
10 godz.
Piadina uit Emilia Romagna
15 min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25 min
Boekweit met champignons
25 min
Green Godess Salade
20 min
Hummus van rode biet
10 min
Forelmousse
5 min