Apparaten en accessoires
Gazpacho
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 15min
6 porties
Ingrediënten
-
pruimtomaten rijp, in helften gesneden1000 g
-
groene paprika50 g
-
uien40 g
-
komkommer deels geschild70 g
-
teentje knoflook1
-
azijn30 g
-
zout1 tl
-
extra vergine olijfolie50 - 100 g
-
ijsblokjes8
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
2 g
Calorieën
616 kJ /
146 kcal
Vetten
13 g
Vezels
2.4 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Hummus van rode biet
10min
Pre-workout Dadel 'Snicker'
15min
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Geen beoordelingen
Rauwe chocolade bietencake
Geen beoordelingen
Bearnaisesaus
15min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Sous-vide octopussalade
Geen beoordelingen
Yoghurt en muntdressing
15min
Asperge-langoustine terrine
10u.
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1u. 30min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1u.
Venusschelpen op zeemanswijze
30min