Apparaten en accessoires
Gazpacho
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 15min
6 porties
Ingrediënten
-
pruimtomaten rijp, in helften gesneden1000 g
-
groene paprika50 g
-
uien40 g
-
komkommer deels geschild70 g
-
teentje knoflook1
-
azijn30 g
-
zout1 tl
-
extra vergine olijfolie50 - 100 g
-
ijsblokjes8
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
2 g
Calorieën
616 kJ /
146 kcal
Vetten
13 g
Vezels
2.4 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Geen beoordelingen
Bietencarpaccio met Burrata
Geen beoordelingen
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Geen beoordelingen
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Geen beoordelingen
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Geen beoordelingen
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Geen beoordelingen
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2u. 45min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1u. 5min
Eendenlever
33u.
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Geen beoordelingen
Siciliaanse Garnalensalade
40min