Apparaten en accessoires
Gazpacho
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 15min
6 porties
Ingrediënten
-
pruimtomaten rijp, in helften gesneden1000 g
-
groene paprika50 g
-
uien40 g
-
komkommer deels geschild70 g
-
teentje knoflook1
-
azijn30 g
-
zout1 tl
-
extra vergine olijfolie50 - 100 g
-
ijsblokjes8
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
2 g
Calorieën
616 kJ /
146 kcal
Vetten
13 g
Vezels
2.4 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Eenvoudige Tonijnpasteitjes met Groenten en Citroenvinaigrette
Ninguna valoración
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Ninguna valoración
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Ninguna valoración
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Mini panettone
Ninguna valoración
Sous-vide miso aubergine
2h 45min
Rabarber-munt cocktail
2h
Vegan mayonaise
Ninguna valoración
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Eendenlever
33h
Hummus van rode biet
10min