Apparaten en accessoires
Paëlla
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 portie
Ingrediënten
-
gele ui in tweeën gesneden100 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie15 g
-
langkorrelige rijst250 g
-
water600 g
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld1
-
gehakte tomaten, uit blik200 g
-
saffraan1 dosis
-
paprikapoeder zoet2 tl
-
olijven, zwart, ontpit (optioneel)100 g
-
gele paprika in reepjes snijden75 g
-
rode paprika in reepjes snijden75 g
-
zout aan te passen naar smaak3 snuifjes
-
peper, gemalen aan te passen naar smaak2 snuifjes
-
mosselen, vers, schoongemaakt500 g
-
verse sperziebonen100 g
-
groene erwten, vers100 g
-
kippenborst filet, zonder vel in stukjes gesneden (3 cm)300 g
-
chorizo dun gesneden200 g
-
inktvis ring, rauw250 g
-
gekookte garnalen gepeld200 g
-
citroen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1451 mg
Eiwitten
68 g
Calorieën
3533.8 kJ /
844.6 kcal
Vetten
29.9 g
Vezels
4.8 g
Verzadigd vet
9.3 g
Koolhydraten
71.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30min
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Geen beoordelingen
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3u.
Sloppy Gold Rush Burgers
Geen beoordelingen
Pindakaas Crackers
35min
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Geen beoordelingen
Haver horchata
Geen beoordelingen
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Geen beoordelingen
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40min
Pikante Kip met Kokosrijst
Geen beoordelingen
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1u. 30min