Apparaten en accessoires
Paëlla
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 portie
Ingrediënten
-
gele ui in tweeën gesneden100 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie15 g
-
langkorrelige rijst250 g
-
water600 g
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld1
-
gehakte tomaten, uit blik200 g
-
saffraan1 dosis
-
paprikapoeder zoet2 tl
-
olijven, zwart, ontpit (optioneel)100 g
-
gele paprika in reepjes snijden75 g
-
rode paprika in reepjes snijden75 g
-
zout aan te passen naar smaak3 snuifjes
-
peper, gemalen aan te passen naar smaak2 snuifjes
-
mosselen, vers, schoongemaakt500 g
-
verse sperziebonen100 g
-
groene erwten, vers100 g
-
kippenborst filet, zonder vel in stukjes gesneden (3 cm)300 g
-
chorizo dun gesneden200 g
-
inktvis ring, rauw250 g
-
gekookte garnalen gepeld200 g
-
citroen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1451 mg
Eiwitten
68 g
Calorieën
3533.8 kJ /
844.6 kcal
Vetten
29.9 g
Vezels
4.8 g
Verzadigd vet
9.3 g
Koolhydraten
71.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Geen beoordelingen
De eerste hap: Kip en Groenten
Geen beoordelingen
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Geen beoordelingen
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Geen beoordelingen
Omelet Caprese
30min
Bouillabaisse
Geen beoordelingen
Glutenvrije Mini Appeltaartjes (koolhydraatarm)
Geen beoordelingen
Scandinavische brunch
Geen beoordelingen
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Geen beoordelingen
Salade met kip en spelt
1u. 15min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1u. 20min
Sapje van rucola en waterkers
Geen beoordelingen