
Apparaten en accessoires
Paëlla
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 portie
Ingrediënten
-
gele ui in tweeën gesneden100 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie15 g
-
langkorrelige rijst250 g
-
water600 g
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld1
-
gehakte tomaten, uit blik200 g
-
saffraan1 dosis
-
paprikapoeder zoet2 tl
-
olijven, zwart, ontpit (optioneel)100 g
-
gele paprika in reepjes snijden75 g
-
rode paprika in reepjes snijden75 g
-
zout aan te passen naar smaak3 snuifjes
-
peper, gemalen aan te passen naar smaak2 snuifjes
-
mosselen, vers, schoongemaakt500 g
-
verse sperziebonen100 g
-
groene erwten, vers100 g
-
kippenborst filet, zonder vel in stukjes gesneden (3 cm)300 g
-
chorizo dun gesneden200 g
-
inktvis ring, rauw250 g
-
gekookte garnalen gepeld200 g
-
citroen
Voeding per 1 portie
Calorieën
844.6 kcal /
3533.8 kJ
Eiwitten
68 g
Vetten
29.9 g
Koolhydraten
71.4 g
Vezels
4.8 g
Verzadigd vet
9.3 g
Natrium
1451 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Butternutsoep met Curry en Mango
Keine Bewertungen
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Keine Bewertungen
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Keine Bewertungen
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Keine Bewertungen
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Keine Bewertungen
Spaghetti Bolognese
40 Min
Kimchi kaasdip
Keine Bewertungen
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Keine Bewertungen
Spaghetti met tomatensaus en champignons
Keine Bewertungen
Express Aardbeien Dessert
5 Min
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2 Std. 10 Min
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
Keine Bewertungen