Apparaten en accessoires
Salmorejo
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
6 portie
Ingrediënten
-
extra vergine olijfolie150 g
-
eieren hardgekookt4
-
Serranoham in stukken gesneden100 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
tomaat, rijp in stukken gesneden1000 g
-
zout1 theelepel
-
paneermeel wit150 g
-
azijn30 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
430 kcal /
1799.2 kJ
Eiwitten
13.6 g
Vetten
30.8 g
Koolhydraten
25 g
Vezels
3.1 g
Verzadigd vet
5.6 g
Natrium
1074.3 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Lactose- en eivrije cookies met chocolade
20min
Risottata met asperges, broccoli en champignons
Geen beoordelingen
Vegan Oesterzwam Soep
Geen beoordelingen
Vegan Aubergine Massaman Curry
Geen beoordelingen
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
Geen beoordelingen
Pico de Gallo
Geen beoordelingen
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
Geen beoordelingen
Mini kaneelbroodjes op een stokje
1u. 30min
Kurkuma schillen
Geen beoordelingen
Maanzaadslakken
Geen beoordelingen
Driekoningentaart 100% chocolade
1u. 35min
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Geen beoordelingen