Apparaten en accessoires
Salmorejo
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
6 portie
Ingrediënten
-
extra vergine olijfolie150 g
-
eieren hardgekookt4
-
Serranoham in stukken gesneden100 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
tomaat, rijp in stukken gesneden1000 g
-
zout1 theelepel
-
paneermeel wit150 g
-
azijn30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1074.3 mg
Eiwitten
13.6 g
Calorieën
1799.2 kJ /
430 kcal
Vetten
30.8 g
Vezels
3.1 g
Verzadigd vet
5.6 g
Koolhydraten
25 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Alpenmacaroni
45min
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Geen beoordelingen
Nasi Goreng
40min
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Geen beoordelingen
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Geen beoordelingen
Vegan Oesterzwam Soep
40min
Peren op Sinaasappelsiroop
Geen beoordelingen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Geen beoordelingen
Tempé
48u.
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Geen beoordelingen
Matzeballen
Geen beoordelingen
Hainanese kiprijst
1u. 20min