Apparaten en accessoires
Salmorejo
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
6 portie
Ingrediënten
-
extra vergine olijfolie150 g
-
eieren hardgekookt4
-
Serranoham in stukken gesneden100 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
tomaat, rijp in stukken gesneden1000 g
-
zout1 theelepel
-
paneermeel wit150 g
-
azijn30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1074.3 mg
Eiwitten
13.6 g
Calorieën
1799.2 kJ /
430 kcal
Vetten
30.8 g
Vezels
3.1 g
Verzadigd vet
5.6 g
Koolhydraten
25 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Geen beoordelingen
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Geen beoordelingen
Prime Board
Geen beoordelingen
Spareribs met glazuur van appel en honing
Geen beoordelingen
Green Godess Salade
20min
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2u.
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Geen beoordelingen
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Geen beoordelingen
Nyonya kip-curry bun
Geen beoordelingen
Alpenmacaroni
45min
Sous-vide octopussalade
Geen beoordelingen
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30min