Voedseltrends in 2022

Na een paar uitdagende jaren wordt op voeding letten en positieve uitlaatkleppen vinden in uw routine steeds belangrijker om gezonde gewoonten te behouden. Laat de Thermomix® u helpen recepten te ontdekken die uw smaakpapillen troost en opwinding brengen in deze steeds veranderende tijden.

Mindful koken

Het concept van mindful eten is op de voorgrond getreden, waarbij u de tijd neemt om uw maaltijden te vertragen en ervan te genieten en volledig samen te zijn met de mensen om u heen. Van pronken met uw pas verworven kookkunsten tot u overgeven aan de culinaire geneugten van het leven, samenkomen met familie en vrienden bij gedeelde eetervaringen is van vitaal belang voor onze geestelijke gezondheid en ons welzijn. Thuis koken, bakken en drankjes mixen kan ontspanning en welkome pauzes van stress bieden, terwijl het multi-zintuiglijke ervaringen creëert.

Begin uw dag goed met een ochtend zonder gedoe

Zet de toon voor uw dag met eenvoudige recepten die zowel boordevol voedzame ingrediënten zitten als aangenaam voor uw smaakpapillen zijn.

Vind uw happy place

Eten maakt gelukkig en helpt de emotionele gezondheid te beheersen om uw stemming te verbeteren. Felgekleurde gerechten met verschillende texturen en aroma's verrukken en bevredigen terwijl ze van uw huis een warme en uitnodigende veilige haven maken.

Creëer speciale gelegenheden

U hebt geen reden nodig om een extravagante maaltijd in elkaar te flansen, en decadente smaken blazen het alledaagse nieuw leven in zodat u meer gelegenheid hebt om speciale momenten - en smaken! - met degenen die u liefhebt te delen.

Zoek nieuwe avonturen op

Nu reizen moeilijk is, kunt u uw gasten meenemen op een wereldreis zonder in het vliegtuig te stappen. Verken nieuwe culturen door in het comfort van uw keuken authentieke gerechten te maken die uw culinaire reis verrijken.

Of het nu om een informeel samenzijn of een episch feestmaal gaat, redenen vinden om feest te vieren verrijkt ons leven en verlevendigt onze zintuigen voor een stralend jaar dat voor ons ligt.

Probeer de best beoordeelde recepten uit