Apparaten en accessoires
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
rauwe amandelen60 g
-
uien gehalveerd80 g
-
olijfolie30 g
-
70 g vers geperst bloedsinaasappelsapvers geperst sinaasappelsap70 g
-
gemalen kaneel¼ tl
-
garam masala (geroosterd specerijen mengsel)2 tl
-
gemalen komijn½ tl
-
gedroogde gemalen kurkuma1 tl
-
agavesiroop30 g
-
witte wijnazijn50 g
-
gedroogde veenbessen60 g
-
verse korianderbladeren en iets meer als afwerking15 g
-
zout2 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
parelgerst250 g
-
water1000 g
-
3 - 4 bloedsinaasappels, geschild, in plakjes (5 mm)sinaasappels geschild, in plakjes (5 mm)3 - 4
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1187.4 mg
Eiwitten
13 g
Calorieën
2221 kJ /
530.8 kcal
Vetten
17.3 g
Vezels
17.7 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
86.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Boost uw immuniteit
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Stoofgerecht met tofu
30min
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2u. 30min
Aziatische komkommersalade
Geen beoordelingen
Vegan moussaka
1u. 50min
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30min
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Zoetzure dhal
Geen beoordelingen
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Geen beoordelingen
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1u.
Chai-theepoeder
15min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Geen beoordelingen