Apparaten en accessoires
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
rauwe amandelen60 g
-
uien gehalveerd80 g
-
olijfolie30 g
-
70 g vers geperst bloedsinaasappelsapvers geperst sinaasappelsap70 g
-
gemalen kaneel¼ tl
-
garam masala (geroosterd specerijen mengsel)2 tl
-
gemalen komijn½ tl
-
gedroogde gemalen kurkuma1 tl
-
agavesiroop30 g
-
witte wijnazijn50 g
-
gedroogde veenbessen60 g
-
verse korianderbladeren en iets meer als afwerking15 g
-
zout2 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
parelgerst250 g
-
water1000 g
-
3 - 4 bloedsinaasappels, geschild, in plakjes (5 mm)sinaasappels geschild, in plakjes (5 mm)3 - 4
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1187.4 mg
Eiwitten
13 g
Calorieën
2221 kJ /
530.8 kcal
Vetten
17.3 g
Vezels
17.7 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
86.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Boost uw immuniteit
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Geen beoordelingen
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Geen beoordelingen
Mexicaanse limoensoep
40min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Geen beoordelingen
Groene smoothie
10min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1u.
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1u. 35min
Paella met kidneybonen
55min
Slasapje
Geen beoordelingen
Stoofpot van linzen
2u. 35min
Trio van rijst, vis en groenten
35min
Nasi Goreng
40min