
Apparaten en accessoires
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
rauwe amandelen60 g
-
uien gehalveerd80 g
-
olijfolie30 g
-
vers geperst sinaasappelsap70 g
-
gemalen kaneel¼ tl
-
garam masala (geroosterd specerijen mengsel)2 tl
-
gemalen komijn½ tl
-
gedroogde gemalen kurkuma1 tl
-
agavesiroop30 g
-
witte wijnazijn50 g
-
gedroogde veenbessen60 g
-
verse korianderbladeren en iets meer als afwerking15 g
-
zout2 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
parelgerst250 g
-
water1000 g
-
sinaasappels geschild, in plakjes (5 mm)3 - 4
Voeding per 1 portie
Calorieën
530.8 kcal /
2221 kJ
Eiwitten
13 g
Vetten
17.3 g
Koolhydraten
86.7 g
Vezels
17.7 g
Verzadigd vet
2 g
Natrium
1187.4 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Boost uw immuniteit
10 recepten
Benelux
Benelux