Apparaten en accessoires
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
rauwe amandelen60 g
-
uien gehalveerd80 g
-
olijfolie30 g
-
70 g vers geperst bloedsinaasappelsapvers geperst sinaasappelsap70 g
-
gemalen kaneel¼ tl
-
garam masala (geroosterd specerijen mengsel)2 tl
-
gemalen komijn½ tl
-
gedroogde gemalen kurkuma1 tl
-
agavesiroop30 g
-
witte wijnazijn50 g
-
gedroogde veenbessen60 g
-
verse korianderbladeren en iets meer als afwerking15 g
-
zout2 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
parelgerst250 g
-
water1000 g
-
3 - 4 bloedsinaasappels, geschild, in plakjes (5 mm)sinaasappels geschild, in plakjes (5 mm)3 - 4
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1187.4 mg
Eiwitten
13 g
Calorieën
2221 kJ /
530.8 kcal
Vetten
17.3 g
Vezels
17.7 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
86.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Boost uw immuniteit
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Geroosterde aubergines
Geen beoordelingen
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
30min
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Geen beoordelingen
Mexicaanse limoensoep
40min
Gestoomde spinaziecake
35min
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Geen beoordelingen
Paksoi en ham rijst
40min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1u.
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4u. 30min
Vegan Quiche met spinazie en tomaat
Geen beoordelingen
Linzencurry en gestoomde pompoen
1u. 15min