Compatibele versies
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g rauwe amandelen
- 80 g uien, gehalveerd
- 30 g olijfolie
-
70
g vers geperst sinaasappelsap
of 70 g vers geperst bloedsinaasappelsap - ¼ tl gemalen kaneel
- 2 tl garam masala (geroosterd specerijen mengsel)
- ½ tl gemalen komijn
- 1 tl gedroogde gemalen kurkuma
- 30 g agavesiroop
- 50 g witte wijnazijn
- 60 g gedroogde veenbessen
- 15 g verse korianderbladeren, en iets meer als afwerking
- 2 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 250 g parelgerst
- 1000 g water
-
3 - 4
sinaasappels, geschild, in plakjes (5 mm)
of 3 - 4 bloedsinaasappels, geschild, in plakjes (5 mm)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2221 kJ / 530.8 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 86.7 g
- Vetten
- 17.3 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 17.7 g
- Natrium
- 1187.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 Min
Stoofpot van linzen
2h 35min
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1 Std.
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45 Min
Stevige linzenchili
50 Min
Cholent
Geen beoordelingen
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Geen beoordelingen
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 Min
Gebakken buns
Geen beoordelingen
Risotto met eekhoorntjesbrood
35 Min
Linzenbrood
1h 55min
Vegan bosbessen en cheesecake muffins
1h 20min