Compatibele versies
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g rauwe amandelen
- 80 g uien, gehalveerd
- 30 g olijfolie
-
70
g vers geperst sinaasappelsap
of 70 g vers geperst bloedsinaasappelsap - ¼ tl gemalen kaneel
- 2 tl garam masala (geroosterd specerijen mengsel)
- ½ tl gemalen komijn
- 1 tl gedroogde gemalen kurkuma
- 30 g agavesiroop
- 50 g witte wijnazijn
- 60 g gedroogde veenbessen
- 15 g verse korianderbladeren, en iets meer als afwerking
- 2 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 250 g parelgerst
- 1000 g water
-
3 - 4
sinaasappels, geschild, in plakjes (5 mm)
of 3 - 4 bloedsinaasappels, geschild, in plakjes (5 mm)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2221 kJ / 530.8 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 86.7 g
- Vetten
- 17.3 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 17.7 g
- Natrium
- 1187.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini champignon pasteitjes
1h 45min
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
Geen beoordelingen
Aziatische komkommersalade
Geen beoordelingen
Soba noodle mee goreng
Geen beoordelingen
Vegan moussaka
Geen beoordelingen
Zoetzure tempé
Geen beoordelingen
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 Min
Thaise nachos
Geen beoordelingen
Smoothie trio
Geen beoordelingen
Vegan mini cheesecakes
4 godz. 30 min
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Geen beoordelingen
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30 Min