Foodtrends in 2021

In deze onzekere tijden zijn voedingservaringen belangrijker dan ooit. Culinaire verwenmomenten geven ons niet alleen vreugde, ze kunnen ook de stemming verbeteren met comfortgerechten. Het gebruik van biologische, lokaal geproduceerde ingrediënten helpt dan weer om de immuniteit te versterken, voor een gezond lichaam.

Een nieuwe wereld… aan mogelijkheden

Terwijl we ons blijven aanpassen aan een veranderende wereld, helpt Thermomix® u alles te organiseren, van date-avonden thuis en speciale weekendbrunches tot dagelijkse lekkernijen voor ontbijt, lunch en diner. Tijden veranderen, maar de vreugde van eten blijft hetzelfde, en Cookidoo® biedt alles wat u nodig hebt om gevoed en gelukkig te blijven - met nóg meer vertrouwen in de keuken. Ontdek recepten die uw gedachten verzetten en nieuwe smaken op tafel brengen.

Heerlijke klassieke gerechten met een vleugje decadentie

Gebruik luxueuze ingrediënten en texturen in dagelijkse maaltijden om de eentonigheid van de tijd die u thuis doorbrengt, te doorbreken. Rijke sauzen, kazen en stukjes umami maken het alledaagse magisch.

Comfortfood uit uw kindertijd heruitgevonden

Hartige stoofschotels en warme, romige texturen voelen als een knuffel in de vorm van voedsel om ons aan eenvoudigere tijden te herinneren en ons een cozy en tevreden gevoel te geven.

Immuniteitsverhogende voeding met veel smaak

Om uw gezondheid te helpen beschermen, voegt u ingrediënten toe zoals kurkuma en gember plus vers fruit en groenten met vitamines en antioxidanten die uw immuunsysteem van nature versterken.

Lokaal geproduceerde producten met een twist

Door lokaal te kopen, steunt u de gemeenschap en wordt het plannen van maaltijden gemakkelijker en betaalbaarder doordat u smaken creëert met eenvoudige ingrediënten die zowel voedzaam als heerlijk zijn.

Pas u aan aan het nieuwe normaal en verbreed uw culinaire horizon in 2021 met inspirerende recepten.

Ervaar het plezier van koken