Goede voeding is belangrijk in 2019

In 2019 hechten we veel belang aan onze gezondheid, het milieu, delen en het leren van nieuwe vaardigheden. Geniet van de volgende receptinspiratie om nog meer gerechten te leren koken waar u dol op bent.

Uit ons klantonderzoek blijkt dat we in 2019 belang hechten aan de impact van onze voedselkeuzes op het milieu en onze gezondheid. We willen voedsel delen, samen genieten van goed voedsel en niet alleen eten. We willen ook het zout en de suiker in ons eten verminderen. Als laatste willen we nieuwe vaardigheden leren en nieuwe recepten en ingrediënten proberen die we tijdens onze reizen hebben geproefd. Thermomix® helpt bij het verkennen van deze trends. Ontdek hoe.

Gemaakt om te delen

Geïnspireerd door onze reizen

We willen altijd ingrediënten en recepten proberen die we op vakantie hebben geproefd. We zijn foodies en er zijn meer dan genoeg inspirerende nieuwe gerechten en ingrediënten uit andere landen en regio’s die we nog niet hebben geprobeerd – Thermomix®-receptontwikkelaars zijn ook dol op het proberen hiervan. U kunt in Cookidoo® zoeken naar een specifieke cultuur om te bekijken wat uw lokale experts hebben geprobeerd. En als u nog meer regionale authenticiteit wilt, zoekt u naar recepten van receptontwikkelaars in andere landen; pas de zoekfilter aan voor elk land waar u meer over zou willen weten.

Verken verschillende culturen

Nieuwe vaardigheden leren met Thermomix® – iedere keer iets heerlijks op tafel

Eten voor welzijn

In 2019 gaan we naar de sportschool, tellen we onze slaapuren, houden we onze stressniveaus in de gaten. We verwachten niet alleen voedzaam voedsel, maar ook voedsel dat bijdraagt aan een allesomvattend welzijn, ongeacht de levensfase waar we ons in bevinden.

Eten voor onze gezondheid

Leer iets nieuws in 2019

Samen genieten van heerlijk voedsel

Hoewel de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens onder alle leeftijden groeit, komen ze bij elkaar met het doel om te socialiseren. We proberen de band met geliefden in stand te houden door bij elkaar te komen met heerlijk voedsel en het plezier hiervan samen te delen, om te genieten van sociale interacties en niet van digitale interacties. Toptrends zijn tapas, mezze, raclette en dimsum.

Gerechten delen

Tapas, mezze en kleine gerechten om te delen

Milieuvriendelijke keuken

Mensen die voedsel kopen, vinden het milieu belangrijk, en willen weten welke invloed hun koopbeslissingen hebben op het milieu. Individuele acties in de keuken kunnen bijdragen aan een zinvol verschil voor het milieu. Sommige stappen in een milieuvriendelijke keuken zijn het verminderen van verpakkingen en het verstandige gebruik van ingrediënten. Bij het koken in batches en het bevriezen wordt de volledige inhoud van de verpakking gebruikt. Probeer resterende ingrediënten te gebruiken voor soepen en quiches.

Tomaat en basilicum kip quiche

Tomaat en basilicum kip quiche

Minipizza’s

Minipizza’s

Loempia’s

Loempia’s

Groentensoep

Groentensoep

Doelgerichte gezondheidsvoordelen

Een wereld aan nieuwe trends op Cookidoo®

Recepten die ik in 2019 nodig heb