Vier Vaderdag!

Verwen een food-loving papa, opa of broer op Vaderdag!

Vier de man(nen) in je leven

Of ze nu een liefhebber zijn van barbecue, snacks of echte zoetekauwen zijn, wij hebben het perfecte foodie-cadeau voor de bijzondere man(nen) in je leven. Lees verder voor meer foodie-activiteiten, zelfgemaakte cadeautips en uiteraard een massa inspiratie voor recepten met de Thermomix®. Omdat lekkere cadeau’s de beste zijn!

Sausjes en dips

Activiteiten voor foodies

• Een sfeervolle picknick • Een wijn- of whisky-proeverij thuis • Een fiets- of wandeltocht met het gezin • Een filmavond met popcorn • Maak je eigen pizza

Een aperitiefavond tussen papa en zijn kinderen!

Cadeautips voor fijnproevers

Je kunt de heerlijke zelfgemaakte lekkernijen maken die we voorstellen, maar we hebben nog een aantal extra cadeautips voor food-loving vaders:

• Ontwerp een cadeaubon voor een verwenmaaltijd naar keuze en druk deze af.
• Maak een Cookidoo® collectie met recepten die hij heerlijk vindt.
• Maak een geschenkmand met al zijn favoriete snacks en drankjes. • Plan een week met de favoriete gerechten van papa met de Cookidoo® weekplanner.
• Geef een bon cadeau voor een kookervaring of kookworkshop in je buurt.

Snoep en chocolade

Geef een uniek, handgemaakt cadeau met zelfgemaakte cadeauverpakking!

Nadat je het cadeau hebt geregeld, kan je Vaderdag extra speciaal maken door het cadeau mooi in te pakken. Dit hoeft niet ingewikkeld te zijn: simpeler is vaak beter! We hebben een aantal favoriete inpak- en versierideeën verzameld om je te helpen om je zelfgemaakte cadeaus mooi af te werken.

Ontdek meer …

Een mocktail om te vieren

Een restaurant in mijn woonkamer

Als je papa echt wilt verrassen, stuur hem dan een uitnodiging voor het hipste restaurant van de stad: in zijn eigen huis! Hier volgen enkele tips voor een restaurantervaring terwijl je gewoon thuis kunt blijven:

Laat hem kiezen:Overleg enkele weken voor Vaderdag met papa en geef hem 2-3 menu’s om uit te kiezen zodat hij de gerechten kan kiezen waar hij dol op is.

Creëer sfeer:Maak een afspeellijst met al papa zijn favoriete liedjes die je tijdens het eten afspeelt. Nog beter: vraag hem gewoon om zelf zijn afspeellijst op te stellen!

Dek de tafel:Haal het goede servies boven, gebruik de chique servetten, en werk alles af met een mooi boeket verse bloemen in het midden van de tafel. Je kan nog meer doen en een centraal bloemstuk maken rond zijn favoriete hobby! Wat dacht je van een boeket met golfclubs?

Denk aan de presentatie:Om er een bijzondere maaltijd van te maken, besteed je extra aandacht aan de afwerking. Eenvoudige dingen zoals het bord besprenkelen met balsamico of een garnituur van microgroenten maken van het geheel echt iets bijzonders.

En uiteraard hoeft papa die dag niet af te wassen!

Gerechten die zeker indruk gaan maken

Meer inspiratie nodig?

Ontdek nog meer indrukwekkende gerechten die perfect zijn om gasten te ontvangen op Cookidoo®.

Vier vaderdag!