Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g zalmfilet, vers, ontveld in 1 stuk, 12-15 cm lang
- 2 tl fijn zeezout
- water om schoon te maken
- 10 g nori vel, in stukken gesneden (ongeveer 5 cm)
- water om de vacuümzak volledig onder te dompelen (niet hoger dan de maximale capaciteit van de mengbeker)
-
30
g vers geperst citroensap (ca. ½ citroen) (zie Tip)
of 1 afgestreken tl ascorbinezuur (vitamine C in poeder) - 2000 g koud water om het koken te stoppen
- 20 g kaviaar (zwart)
- 50 g framboos
- 50 g aalbes
- 10 g microgreens
- 1 tl zeezoutvlokken
- 1 tl vers gemalen zwarte peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 812.4 kJ / 194.2 kcal
- Eiwitten
- 18.3 g
- Koolhydraten
- 2.5 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 1202.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Geen beoordelingen
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Geen beoordelingen
Gegrilde zeevruchten plank
Geen beoordelingen
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Geen beoordelingen
Koolstoofpot met kalkoen
Geen beoordelingen
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
3h 35min
Pisco sour
Geen beoordelingen
Cecina ham en geitenkaaskroketten
Geen beoordelingen
Crème anglaise
15 Min
Glühwein
15 Min
Kip-miso stoofpot
1 godz. 45 min
Gefermenteerde frambozensiroop
128h 10min