
Apparaten en accessoires
Zalm mozaïek
Voorbereiding. 30min
Totaal 7u. 30min
6 porties
Ingrediënten
-
zalmfilet, vers, ontveld in 1 stuk, 12-15 cm lang500 g
-
fijn zeezout2 tl
-
water om de vacuümzak volledig onder te dompelen (niet hoger dan de maximale capaciteit van de mengbeker)
-
nori vel in stukken gesneden (ongeveer 5 cm)10 g
-
water om de zak volledig onder te dompelen (niet hoger dan de maximale capaciteit van de mengbeker)
-
vers geperst citroensap (ca. ½ citroen) (zie Tip)30 g
-
koud water om het koken te stoppen2000 g
-
framboos50 g
-
kaviaar (zwart)20 g
-
vers gemalen zwarte peper1 tl
-
zeezoutvlokken1 tl
-
aalbes50 g
-
microgreens10 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
194.2 kcal /
812.4 kJ
Eiwitten
18.3 g
Vetten
12 g
Koolhydraten
2.5 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
2.8 g
Natrium
1202.4 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Kerst menu
11 recepten
Benelux
Benelux