Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g zalmfilet, vers, ontveld in 1 stuk, 12-15 cm lang
- 2 tl fijn zeezout
- water om schoon te maken
- 10 g nori vel, in stukken gesneden (ongeveer 5 cm)
- water om de vacuümzak volledig onder te dompelen (niet hoger dan de maximale capaciteit van de mengbeker)
-
30
g vers geperst citroensap (ca. ½ citroen) (zie Tip)
of 1 afgestreken tl ascorbinezuur (vitamine C in poeder) - 2000 g koud water om het koken te stoppen
- 20 g kaviaar (zwart)
- 50 g framboos
- 50 g aalbes
- 10 g microgreens
- 1 tl zeezoutvlokken
- 1 tl vers gemalen zwarte peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 812.4 kJ / 194.2 kcal
- Eiwitten
- 18.3 g
- Koolhydraten
- 2.5 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 1202.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
200 g ui kleuren
25 min
Citroen-kokos bliss balletjes
Geen beoordelingen
Kimchi
Geen beoordelingen
Cashew cheddarkaas
Geen beoordelingen
Sushi tacos
Geen beoordelingen
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Geen beoordelingen
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Geen beoordelingen
Ingemaakte citroenen
Geen beoordelingen
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3h 35min
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Geen beoordelingen
Citroenijs
8 Std. 30 Min