Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g zalmfilet, vers, ontveld in 1 stuk, 12-15 cm lang
- 2 tl fijn zeezout
- water om schoon te maken
- 10 g nori vel, in stukken gesneden (ongeveer 5 cm)
- water om de vacuümzak volledig onder te dompelen (niet hoger dan de maximale capaciteit van de mengbeker)
-
30
g vers geperst citroensap (ca. ½ citroen) (zie Tip)
of 1 afgestreken tl ascorbinezuur (vitamine C in poeder) - 2000 g koud water om het koken te stoppen
- 20 g kaviaar (zwart)
- 50 g framboos
- 50 g aalbes
- 10 g microgreens
- 1 tl zeezoutvlokken
- 1 tl vers gemalen zwarte peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 812.4 kJ / 194.2 kcal
- Eiwitten
- 18.3 g
- Koolhydraten
- 2.5 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 1202.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Keine Bewertungen
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Keine Bewertungen
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55 λεπτ.
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Chili con carne
40 min
Eekhoorntjesbrood zout
5 Min
Eendenlever
33 Std.
Romige snijbietsoep
35 min
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1 godz. 30 min
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Keine Bewertungen
Gegratineerde coquilles
25min
Advocaat
10min