Apparaten en accessoires
Zalm mozaïek
Voorbereiding. 30min
Totaal 7u. 30min
6 porties
Ingrediënten
-
zalmfilet, vers, ontveld in 1 stuk, 12-15 cm lang500 g
-
fijn zeezout2 tl
-
water om de vacuümzak volledig onder te dompelen (niet hoger dan de maximale capaciteit van de mengbeker)
-
nori vel in stukken gesneden (ongeveer 5 cm)10 g
-
water om de zak volledig onder te dompelen (niet hoger dan de maximale capaciteit van de mengbeker)
-
1 afgestreken tl ascorbinezuur (vitamine C in poeder), (ca. ½ citroen) (zie Tip)vers geperst citroensap (ca. ½ citroen) (zie Tip)30 g
-
koud water om het koken te stoppen2000 g
-
framboos50 g
-
kaviaar (zwart)20 g
-
vers gemalen zwarte peper1 tl
-
zeezoutvlokken1 tl
-
aalbes50 g
-
microgreens10 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
1202.4 mg
Eiwitten
18.3 g
Calorieën
812.4 kJ /
194.2 kcal
Vetten
12 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
2.8 g
Koolhydraten
2.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Kerst menu
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
9u. 15min
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Geen beoordelingen
Salmorejo
Geen beoordelingen
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Geen beoordelingen
Ovengebakken Groentechips
1u. 45min
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30min
Geroosterde porchetta met peren en uien
12u.
Gegrilde kaas met champignons
Geen beoordelingen
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2u. 15min
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Geen beoordelingen
Lemon curd
20min
Sabayon met sinaasappellikeur
15min