
Apparaten en accessoires
Zalm mozaïek
Voorbereiding. 30min
Totaal 7u. 30min
6 porties
Ingrediënten
-
zalmfilet, vers, ontveld in 1 stuk, 12-15 cm lang500 g
-
fijn zeezout2 tl
-
water om de vacuümzak volledig onder te dompelen (niet hoger dan de maximale capaciteit van de mengbeker)
-
nori vel in stukken gesneden (ongeveer 5 cm)10 g
-
water om de zak volledig onder te dompelen (niet hoger dan de maximale capaciteit van de mengbeker)
-
vers geperst citroensap (ca. ½ citroen) (zie Tip)30 g
-
koud water om het koken te stoppen2000 g
-
framboos50 g
-
kaviaar (zwart)20 g
-
vers gemalen zwarte peper1 tl
-
zeezoutvlokken1 tl
-
aalbes50 g
-
microgreens10 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
194.2 kcal /
812.4 kJ
Eiwitten
18.3 g
Vetten
12 g
Koolhydraten
2.5 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
2.8 g
Natrium
1202.4 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Kerst menu
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Express Aardbeien Dessert
Keine Bewertungen
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Keine Bewertungen
Volkoren Taco's met Pulled Pork in Biersaus
Keine Bewertungen
Bouillabaisse
Keine Bewertungen
Matzeballen
Keine Bewertungen
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1 Std. 30 Min
Rijstpap met tapioca
1 Std. 10 Min
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25 Min
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Keine Bewertungen
Gefermenteerde frambozensiroop
128 Std. 10 Min
Amarant cacao balletjes
Keine Bewertungen