Zalm mozaïek

Zalm mozaïek

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 7u. 30min
6 porties

Ingrediënten

  • zalmfilet, vers, ontveld in 1 stuk, 12-15 cm lang
    500 g
  • fijn zeezout
    2 tl
  • water om de vacuümzak volledig onder te dompelen (niet hoger dan de maximale capaciteit van de mengbeker)
  • nori vel in stukken gesneden (ongeveer 5 cm)
    10 g
  • water om de zak volledig onder te dompelen (niet hoger dan de maximale capaciteit van de mengbeker)
  • vers geperst citroensap (ca. ½ citroen) (zie Tip)
    30 g
    1 afgestreken tl ascorbinezuur (vitamine C in poeder), (ca. ½ citroen) (zie Tip)
  • koud water om het koken te stoppen
    2000 g
  • framboos
    50 g
  • kaviaar (zwart)
    20 g
  • vers gemalen zwarte peper
    1 tl
  • zeezoutvlokken
    1 tl
  • aalbes
    50 g
  • microgreens
    10 g

Voeding per 1 portie

Calorieën 194.2 kcal / 812.4 kJ
Eiwitten 18.3 g
Vetten 12 g
Koolhydraten 2.5 g
Vezels 1.1 g
Verzadigd vet 2.8 g
Natrium 1202.4 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...