Zelfgemaakte cadeaus

Laat zien dat u om iemand geeft: neem een door Thermomix® gemaakt cadeau mee

“Wat zullen we als cadeau meenemen?”

Met een Thermomix® zijn de mogelijkheden eindeloos. Geef in plaats van de gebruikelijke wijn, bloemen of geurkaars een zelfgemaakte traktatie. Een heerlijk met de hand gemaakt eetbaar cadeau zal de ontvanger verrukken en laten zien dat u genoeg om iemand geeft om de tijd te nemen iets lekkers en persoonlijks te maken. Niemand hoeft dit te weten, maar het kost echt weinig tijd en moeite. Binnen 10 minuten kunt u bijvoorbeeld een potje smakelijke pesto, een fles bessenlikeur of curry cashewnoten maken. Hoeveel tijd bent u kwijt aan een bezoek aan de bloemist of de wijnwinkel?

Liefde zit in de verpakking

Investeer nog een paar minuten en pak deze lekkernijen zorgvuldig in om extra punten te scoren. U hoeft geen kunstenaar te zijn om uw cadeaus in het oog te laten springen. Een handgeschreven etiket, vastgebonden met een eenvoudig lint of slagerskoord, geeft uw cadeau die handgemaakte charme waar iedereen dol op is. De juiste verpakking communiceert de waarde van uw cadeau: dit is een hoogwaardig product gemaakt met pure ingrediënten en liefde.

Houd benodigdheden bij de hand

“We vertrekken over 10 minuten…”

“Wacht, ik moet het cadeau nog inpakken!”

We hebben meestal tijd te kort voor het regelen van een cadeau. Een paar belangrijke benodigdheden in een speciale lade kunnen uitkomst bieden terwijl u zich haastig klaarmaakt. Voorbedrukte labels, linten, lege jampotjes, doorzichtige cellofaanzakken of inpakpapier, kleurrijke gekrulde touwtjes, een gouden inktpen… Houd ze bij de hand om een prachtig pakket te maken dat recht doet aan uw waardevolle zelfgemaakte cadeau.

Zoek op cadeaus op Cookidoo® voor tal van ideeën om gemakkelijke eetbare cadeaus te maken.

Probeer deze sluwe verpakking of decoratieve ideeën

Geschenk kegel

Fleslabel

Schatkist