Apparaten en accessoires
Borscht
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
verse peterselie alleen de blaadjes2 - 3 takjes
-
tomaten in stukken130 g
-
uien gehalveerd70 g
-
wortelen in stukken70 g
-
rode bieten in stukken (2 cm)130 g
-
olie25 g
-
aardappelen in stukken (2 cm)100 g
-
rode paprika in stukken (2 cm)70 g
-
witte kool in repen130 g
-
water650 g
-
zout1 - 1 ½ tl
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
782.8 mg
Eiwitten
2.4 g
Calorieën
517.3 kJ /
123.6 kcal
Vetten
6.6 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
0.4 g
Koolhydraten
15.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Stevige linzenchili
50min
Zoete Aardappel Bloemtaart
Geen beoordelingen
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35min
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1u.
Bloedige hersenspaghetti
13u. 30min
Lamsspiesjes
Geen beoordelingen
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1u. 35min
Antioxidantenboost
10min
Venkelsapje
10min
Bessenjamtaart
2u. 35min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1u. 10min
Sapje van rucola en waterkers
Geen beoordelingen