Apparaten en accessoires
Borscht
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
verse peterselie alleen de blaadjes2 - 3 takjes
-
tomaten in stukken130 g
-
uien gehalveerd70 g
-
wortelen in stukken70 g
-
rode bieten in stukken (2 cm)130 g
-
olie25 g
-
aardappelen in stukken (2 cm)100 g
-
rode paprika in stukken (2 cm)70 g
-
witte kool in repen130 g
-
water650 g
-
zout1 - 1 ½ tl
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
782.8 mg
Eiwitten
2.4 g
Calorieën
517.3 kJ /
123.6 kcal
Vetten
6.6 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
0.4 g
Koolhydraten
15.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1u. 10min
Glutenvrije gevulde pepers
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Geen beoordelingen
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Zoetzure dhal
Geen beoordelingen
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4u. 30min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50min
Japanse kip curry
55min
Sojabolognese
40min
Kippenbouillon met broodknoedels
1u. 5min
Parelgerst- en champignonsoep
Geen beoordelingen
Linzencurry en gestoomde pompoen
1u. 15min