
Apparaten en accessoires
Kippenbouillon met broodknoedels
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 5min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)40 g
-
licht oudbakken broodjes in stukken (2-3 cm),250 g
-
uien gehalveerd80 g
-
verse peterselie blaadjes en stengeltjes6 takjes
-
boter25 g
-
melk200 g
-
eieren3
-
zout2 tl
-
gemalen peper2 snuifjes
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
-
water1000 g
-
kippenvleugels (ong. 600 g)4
-
gemengde groenten (bv. wortelen, uien, selder in stukken (2-3 cm)200 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
506 kcal /
2118 kJ
Eiwitten
24 g
Vetten
27 g
Koolhydraten
40 g
Vezels
3.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gevulde vis
1u. 50min
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Geen beoordelingen
Vegan Caesar saladedressing
Geen beoordelingen
Tonijnkroketten
1u. 30min
Rabarbertaart
55min
Guacamole
5min
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20min
Pâté in korst
10u.
Quenelles met waterkerssaus
2u. 45min
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8u. 10min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1u. 15min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1u.