![Kippenbouillon met broodknoedels Kippenbouillon met broodknoedels](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D3A9CE21-1CCD-45EE-B66C-DC45A6A813EE/Derivates/49E2391B-2FC9-4CFE-9175-98D3E69D365F.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken (2-3 cm)
-
250
g licht oudbakken broodjes, in stukken (2-3 cm),
of 250 g licht oudbakken witbrood, in stukken (2-3 cm) - 80 g uien, gehalveerd
- 6 takjes verse peterselie, blaadjes en stengeltjes
- 25 g boter
- 200 g melk
- 3 eieren
- 2 tl zout
- 2 snuifjes gemalen peper
- 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 1000 g water
- 4 kippenvleugels (ong. 600 g)
- 200 g gemengde groenten (bv. wortelen, uien, selder in stukken (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2118 kJ / 506 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gebakken spinazie met eieren
40 Min
Gehaktbrood
1h 20min
Crème karamel (flan)
5 Std. 30 Min
Loempia’s
55 min
Lasagnerolletjes
Geen beoordelingen
Glutenvrij chocoladebrood
1 Std. 10 Min
Vleesballetjes met parelrijst
Geen beoordelingen
Groene smoothie
10 Min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1 Std. 10 Min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 min
Lamsstoofpotje
1óra 45p
Steak tartaar
30 Min