Apparaten en accessoires
Kippenbouillon met broodknoedels
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 5min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)40 g
-
250 g licht oudbakken witbrood, in stukken (2-3 cm),licht oudbakken broodjes in stukken (2-3 cm),250 g
-
uien gehalveerd80 g
-
verse peterselie blaadjes en stengeltjes6 takjes
-
boter25 g
-
melk200 g
-
eieren3
-
zout2 tl
-
gemalen peper2 snuifjes
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
-
water1000 g
-
kippenvleugels (ong. 600 g)4
-
gemengde groenten (bv. wortelen, uien, selder in stukken (2-3 cm)200 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
24 g
Calorieën
2118 kJ /
506 kcal
Vetten
27 g
Vezels
3.1 g
Koolhydraten
40 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Aardbeienmilkshake
5min
Minestrone
45min
Cava Cocktail Surprise
4u. 10min
Ijs van chocolademousse
3u.
Pommes Dauphine
1u. 40min
Quenelles met waterkerssaus
2u. 45min
Verse zomerse loempia’s
30min
Dim sum 'Sieuw mai'
Geen beoordelingen
Chocoladetruffels
2u. 45min
Avocadomayonaise
15min
Piña Colada sorbet
30min
Romige erwtensoep
40min