Apparaten en accessoires
Sojabolognese
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
ui gehalveerd1
-
teentje knoflook1
-
wortelen in stukken400 g
-
olijfolie20 g
-
gehakte tomaten, uit blik800 g
-
soja korrels niet geweekt125 g
-
water100 g
-
tomatenpuree90 g
-
fijn zout1 tl
-
pikante paprikapoeder½ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
suiker1 tl
-
marjolein, gedroogd of vers1 tl
-
basilicum, gedroogd of vers, fijngehakt1 ½ tl
-
kaneel2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
20 g
Calorieën
1053 kJ /
251 kcal
Vetten
8 g
Vezels
11.4 g
Koolhydraten
21 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Go vegan!
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan moussaka
1u. 50min
Kimchi risotto
25min
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Geen beoordelingen
Boekweit met champignons
25min
Gebakken buns
Geen beoordelingen
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
50min
Soja-bolognese met courgette noedels
50min
Fideuá van groenten
40min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3u. 15min
Chili non Carne
1u.
Stoofgerecht met tofu
30min