Apparaten en accessoires
Sojabolognese
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
ui gehalveerd1
-
teentje knoflook1
-
wortelen in stukken400 g
-
olijfolie20 g
-
gehakte tomaten, uit blik800 g
-
soja korrels niet geweekt125 g
-
water100 g
-
tomatenpuree90 g
-
fijn zout1 tl
-
pikante paprikapoeder½ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
suiker1 tl
-
marjolein, gedroogd of vers1 tl
-
basilicum, gedroogd of vers, fijngehakt1 ½ tl
-
kaneel2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
20 g
Calorieën
1053 kJ /
251 kcal
Vetten
8 g
Vezels
11.4 g
Koolhydraten
21 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Go vegan!
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Brak ocen
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Brak ocen
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Brak ocen
Appelpunch
30 min
Goulash van soja met knoedels
1 godz. 25 min
Hot dogs
35 min
Glutenvrije broodjes zonder granen
1 godz. 20 min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5 godz. 15 min
Turkse gekruide lamshapjes
1 godz. 30 min
Sangria
10 min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20 min