
Apparaten en accessoires
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
Rijst en groenten
-
water1400 g
-
zout1 tl
-
olie5 g
-
langkorrelige rijst200 g
-
rozijnen40 g
-
bloemkoolroosjes (2-3 cm)400 g
-
rode paprika's in stukken (2-3 cm)300 g
Koekjes
-
zachte boter in stukken220 g
-
bruine suiker230 g
-
ei1
-
bloem en iets meer om te bestuiven300 g
-
havervlokken60 g
-
bakpoeder½ tl
-
baking soda1 tl
-
zout½ tl
-
vanillesuiker10 g
Vinaigrette
-
uien gehalveerd70 g
-
teentjes knoflook naar eigen smaak1 - 2
-
plantaardige olie60 g
-
water70 g
-
vers geperst limoensap45 g
-
currypoeder1 ½ tl
-
gemalen kaneel1 ½ tl
-
zoete paprikapoeder1 ½ tl
-
gedroogde gemalen kurkuma¾ tl
-
gedroogde gemalen gember¾ tl
-
gemalen cayennepeper2 - 3 snuifjes
-
bruine suiker10 g
-
zout1 tl
Yoghurt dip
-
crème fraîche100 g
-
yoghurt100 g
-
vers geperst limoensap15 g
-
limoenzeste5 g
Samenstelling
-
verse koriander gehakt½ bos
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Calorieën
1471.4 kcal /
6156.2 kJ
Eiwitten
20.9 g
Vetten
70.7 g
Koolhydraten
194.1 g
Vezels
10.3 g
Verzadigd vet
33.7 g
Natrium
1932.9 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Lunch box
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Geen beoordelingen
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Geen beoordelingen
Glutenvrije Koekjes van Rijstmeel en Chocolade
Geen beoordelingen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Geen beoordelingen
Glutenvrije quiche Lorraine
Geen beoordelingen
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Geen beoordelingen
Batbout met kaas
30min
Rauwe chocolade bietencake
Geen beoordelingen
Paneer tikka pizza
Geen beoordelingen
Mediterraanse gebakjes
Geen beoordelingen
Glutenvrije broodjes zonder granen
1u. 20min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Geen beoordelingen