Apparaten en accessoires
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
Rijst en groenten
-
water1400 g
-
zout1 tl
-
olie5 g
-
langkorrelige rijst200 g
-
rozijnen40 g
-
bloemkoolroosjes (2-3 cm)400 g
-
rode paprika's in stukken (2-3 cm)300 g
Koekjes
-
zachte boter in stukken220 g
-
bruine suiker230 g
-
ei1
-
bloem en iets meer om te bestuiven300 g
-
havervlokken60 g
-
bakpoeder½ tl
-
baking soda1 tl
-
zout½ tl
-
vanillesuiker10 g
Vinaigrette
-
uien gehalveerd70 g
-
teentjes knoflook naar eigen smaak1 - 2
-
plantaardige olie60 g
-
water70 g
-
vers geperst limoensap45 g
-
currypoeder1 ½ tl
-
gemalen kaneel1 ½ tl
-
zoete paprikapoeder1 ½ tl
-
gedroogde gemalen kurkuma¾ tl
-
gedroogde gemalen gember¾ tl
-
gemalen cayennepeper2 - 3 snuifjes
-
bruine suiker10 g
-
zout1 tl
Yoghurt dip
-
crème fraîche100 g
-
yoghurt100 g
-
vers geperst limoensap15 g
-
limoenzeste5 g
Samenstelling
-
verse koriander gehakt½ bos
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1932.9 mg
Eiwitten
20.9 g
Calorieën
6156.2 kJ /
1471.4 kcal
Vetten
70.7 g
Vezels
10.3 g
Verzadigd vet
33.7 g
Koolhydraten
194.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lunch box
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pistache Shake met Witte Chocolade
10 min
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Brak ocen
Perzik- en Amandelijs
Brak ocen
Glutenvrije appel- en citroentaart
1 godz. 30 min
Hugo spritz
25 godz. 10 min
Pulled barbecue jackfruit
25 min
Virgin appel cider old fashioned
Brak ocen
Vegan citroen en zwarte thee taart
1 godz. 30 min
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Brak ocen
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Brak ocen
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1 godz.
Vastensoep
30 min