Apparaten en accessoires
Miso carbonara udon noedels
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
4 porties
Ingrediënten
-
40 g Parmezaanse kaas, in stukken (2 cm)pecorino in stukken (2 cm)40 g
-
teentje knoflook1
-
lente-uien (optioneel) wit en groen deel, in stukken, en iets meer als afwerking30 g
-
ei1
-
eierdooiers3
-
witte miso (of shiro miso)25 - 30 g
-
melk50 g
-
gemalen zwarte peper3 snuifjes
-
verse udon noedels400 g
-
water om de noedels te koken
-
spekblokjes (2 cm)150 g
-
olijfolie15 g
-
sesamzaad (optioneel) als afwerking
-
gedroogde pepervlokken (optioneel) als afwerking
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
924.8 mg
Eiwitten
15.3 g
Calorieën
1929.7 kJ /
461.2 kcal
Vetten
25.8 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
8.8 g
Koolhydraten
38.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Geen beoordelingen
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Geen beoordelingen
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Geen beoordelingen
Vegetarische Wellington
2u. 10min
Smoothie bowl met kersen en cacao nibs
10min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1u. 5min
Tandoori kip wraps
50min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Rundsburgers met kaasvulling
40min
Aardappel pannenkoeken
45min