Apparaten en accessoires
Miso carbonara udon noedels
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
4 porties
Ingrediënten
-
40 g Parmezaanse kaas, in stukken (2 cm)pecorino in stukken (2 cm)40 g
-
teentje knoflook1
-
lente-uien (optioneel) wit en groen deel, in stukken, en iets meer als afwerking30 g
-
ei1
-
eierdooiers3
-
witte miso (of shiro miso)25 - 30 g
-
melk50 g
-
gemalen zwarte peper3 snuifjes
-
verse udon noedels400 g
-
water om de noedels te koken
-
spekblokjes (2 cm)150 g
-
olijfolie15 g
-
sesamzaad (optioneel) als afwerking
-
gedroogde pepervlokken (optioneel) als afwerking
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
924.8 mg
Eiwitten
15.3 g
Calorieën
1929.7 kJ /
461.2 kcal
Vetten
25.8 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
8.8 g
Koolhydraten
38.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Pindakaas Bosbessen Rolls
Geen beoordelingen
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
1u. 30min
Gevouwen kruidenbrood
1u. 10min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Hong Kong rijst met worst
55min
Ingelegde champignons
Geen beoordelingen
Champignon en feta strudel met spinazie
1u. 45min
De eerste hap: Zalm met Groenten
Geen beoordelingen
Griekse varkensstoofpot
45min
Miso Udon Noedels
20min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min