
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
40
g pecorino in stukken (2 cm)
of 40 g Parmezaanse kaas in stukken (2 cm) - 1 teentje knoflook
- 30 g lente-uien wit en groen deel, in stukken, en iets meer als afwerking (optioneel)
- 1 ei
- 3 eierdooiers
- 25 - 30 g witte miso (of shiro miso)
- 50 g melk
- 3 snuifjes gemalen zwarte peper
- 400 g verse udon noedels
- water om de noedels te koken
- 150 g spekblokjes (2 cm)
- 15 g olijfolie
- sesamzaad als afwerking (optioneel)
- gedroogde pepervlokken als afwerking (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 461.2 kcal / 1929.7 kJ
- Eiwitten
- 15.3 g
- Vetten
- 25.8 g
- Koolhydraten
- 38.6 g
- Vezels
- 0.6 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Natrium
- 924.8 mg