Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
40
g pecorino, in stukken (2 cm)
of 40 g Parmezaanse kaas, in stukken (2 cm) - 1 teentje knoflook
- 30 g lente-uien, wit en groen deel, in stukken, en iets meer als afwerking
- 1 ei
- 3 eierdooiers
- 25 - 30 g witte miso (of shiro miso)
- 50 g melk
- 3 snuifjes gemalen zwarte peper
- 400 g verse udon noedels
- water, om de noedels te koken
- 150 g spekblokjes (2 cm)
- 15 g olijfolie
- sesamzaad, als afwerking (optioneel)
- gedroogde pepervlokken, als afwerking (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1929.7 kJ / 461.2 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 38.6 g
- Vetten
- 25.8 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 924.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 Min
Aardbeien- en chocoladetaart
3hod.
Enchiladas met rundvlees
30 min
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3h 50min
Omelet met kip op Thaise wijze
50 Min
Pompoen vingers
Geen beoordelingen
Garnaal en zoete aardappel beignets
55 min
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35 Min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1 Std.
Zwarte spaghetti met garnalen
45 Min
Ovenschotel met kip en spek
1h 10min