Apparaten en accessoires
Glutenvrije gevulde pepers
Voorbereiding. 20min
Totaal 25min
4 porties
Ingrediënten
-
Edammer kaas in stukken gesneden100 g
-
olijfolie40 g
-
lente-ui in stukken gesneden30 g
-
knoflookteentjes2
-
tonijn, uit blik150 g
-
spaanse tomatensaus (tomate frito)50 g
-
ontpitte olijven10 g
-
gemalen cayennepeper½ tl
-
zout1 tl
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
piquillo peper400 g
-
eieren2
-
glutenvrij witte bloem50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 porties
Natrium
4217.8 mg
Eiwitten
79.4 g
Calorieën
5595.8 kJ /
1337.4 kcal
Vetten
81.8 g
Vezels
14.7 g
Verzadigd vet
26.7 g
Koolhydraten
69.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenvrij bakken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Geen beoordelingen
Vegetarische chili
35min
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1u.
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1u. 30min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1u.
Paddenstoelentaart
1u. 30min
Falafel met rode bieten hummus
20min
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1u. 40min
Vastensoep
30min
Vegetarische bonenburger
1u. 20min
Gevulde veggieslakken
45min
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35min