Glutenvrije gevulde pepers

Glutenvrije gevulde pepers

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 25min
4 porties

Ingrediënten

  • Edammer kaas in stukken gesneden
    100 g
  • olijfolie
    40 g
  • lente-ui in stukken gesneden
    30 g
  • knoflookteentjes
    2
  • tonijn, uit blik
    150 g
  • spaanse tomatensaus (tomate frito)
    50 g
  • ontpitte olijven
    10 g
  • gemalen cayennepeper
    ½ tl
  • zout
    1 tl
  • gerookte paprikapoeder
    ½ tl
  • piquillo peper
    400 g
  • eieren
    2
  • glutenvrij witte bloem
    50 g

Voeding per 4 porties

Calorieën 1337.4 kcal / 5595.8 kJ
Eiwitten 79.4 g
Vetten 81.8 g
Koolhydraten 69.7 g
Vezels 14.7 g
Verzadigd vet 26.7 g
Natrium 4217.8 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...