Apparaten en accessoires
Glutenvrije gevulde pepers
Voorbereiding. 20min
Totaal 25min
4 porties
Ingrediënten
-
Edammer kaas in stukken gesneden100 g
-
olijfolie40 g
-
lente-ui in stukken gesneden30 g
-
knoflookteentjes2
-
tonijn, uit blik150 g
-
spaanse tomatensaus (tomate frito)50 g
-
ontpitte olijven10 g
-
gemalen cayennepeper½ tl
-
zout1 tl
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
piquillo peper400 g
-
eieren2
-
glutenvrij witte bloem50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 porties
Natrium
4217.8 mg
Eiwitten
79.4 g
Calorieën
5595.8 kJ /
1337.4 kcal
Vetten
81.8 g
Vezels
14.7 g
Verzadigd vet
26.7 g
Koolhydraten
69.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenvrij bakken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Curryketchup
30min
Prime Board
Geen beoordelingen
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Geen beoordelingen
Vegan jus
40min
Hartige Ratatouille Taart
1u. 30min
Scandinavische brunch
Geen beoordelingen
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1u.
Maanzaadslakken
Geen beoordelingen
Sojamelk en gestoomde broodjes
Geen beoordelingen
Levercake
1u. 50min
Maanzaad-mayonaise
Geen beoordelingen
Vegan mayonaise
Geen beoordelingen