
Apparaten en accessoires
Glutenvrije gevulde pepers
Voorbereiding. 20min
Totaal 25min
4 porties
Ingrediënten
-
Edammer kaas in stukken gesneden100 g
-
olijfolie40 g
-
lente-ui in stukken gesneden30 g
-
knoflookteentjes2
-
tonijn, uit blik150 g
-
spaanse tomatensaus (tomate frito)50 g
-
ontpitte olijven10 g
-
gemalen cayennepeper½ tl
-
zout1 tl
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
piquillo peper400 g
-
eieren2
-
glutenvrij witte bloem50 g
Voeding per 4 porties
Calorieën
1337.4 kcal /
5595.8 kJ
Eiwitten
79.4 g
Vetten
81.8 g
Koolhydraten
69.7 g
Vezels
14.7 g
Verzadigd vet
26.7 g
Natrium
4217.8 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Glutenvrij bakken
12 recepten
Benelux
Benelux