Apparaten en accessoires
Glutenvrije gevulde pepers
Voorbereiding. 20min
Totaal 25min
4 porties
Ingrediënten
-
Edammer kaas in stukken gesneden100 g
-
olijfolie40 g
-
lente-ui in stukken gesneden30 g
-
knoflookteentjes2
-
tonijn, uit blik150 g
-
spaanse tomatensaus (tomate frito)50 g
-
ontpitte olijven10 g
-
gemalen cayennepeper½ tl
-
zout1 tl
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
piquillo peper400 g
-
eieren2
-
glutenvrij witte bloem50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 porties
Natrium
4217.8 mg
Eiwitten
79.4 g
Calorieën
5595.8 kJ /
1337.4 kcal
Vetten
81.8 g
Vezels
14.7 g
Verzadigd vet
26.7 g
Koolhydraten
69.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenvrij bakken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Prime Board
Geen beoordelingen
De eerste hap: Vruchtenpuree
Geen beoordelingen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Geen beoordelingen
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Nyonya kip-curry bun
Geen beoordelingen
Soja yoghurt
12u. 15min
Yoghurtdressing
5min
Linzensoep met spinazie
50min
Vegetarische bonenburger
1u. 20min
Dubai Chocolate Tiramisu
Geen beoordelingen