Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmezaanse kaas in stukken gesneden
- 2 takjes peterselie, vers
- 600 g water
- 350 g aardappelen, in hun geheel
- 250 g Chinese kool in stukken gesneden (5 cm)
- 70 g olijfolie
- 100 g prei doormidden gesneden
- 1 - 2 teentjes knoflook
- 1 chillipeper, vers, zaden verwijderd
- 1 teentje knoflook, in zijn geheel, ongeschild
- 250 g kalkoenborstfilet, zonder vel, gesneden in reepjes (1,5 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapier
- 50 g droog geroosterde en gezouten pinda's
- ½ tl zout
- 2 - 3 snuifjes paprika, gerookt, gemalen
- 600 g kippenbouillon
- Voeding
- per 4 porties
- Calorieën
- 8048.2 kJ / 1923.6 kcal
- Eiwitten
- 105.8 g
- Koolhydraten
- 131.4 g
- Vetten
- 111.2 g
- Verzadigd vet
- 21.9 g
- Vezels
- 19.2 g
- Natrium
- 2658.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuivelvrije tzatziki
Geen beoordelingen
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Geen beoordelingen
Schiacciata met gerookte zalm
Geen beoordelingen
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30 Min
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45 Min
Noten bolognese
35 Min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1u. 15min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1h 50 min
Hornazo
Geen beoordelingen
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1 godz. 35 min
Tomatenmannetjes
Geen beoordelingen
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 Min