Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmezaanse kaas in stukken gesneden
- 2 takjes peterselie, vers
- 600 g water
- 350 g aardappelen, in hun geheel
- 250 g Chinese kool in stukken gesneden (5 cm)
- 70 g olijfolie
- 100 g prei doormidden gesneden
- 1 - 2 teentjes knoflook
- 1 chillipeper, vers, zaden verwijderd
- 1 teentje knoflook, in zijn geheel, ongeschild
- 250 g kalkoenborstfilet, zonder vel, gesneden in reepjes (1,5 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapier
- 50 g droog geroosterde en gezouten pinda's
- ½ tl zout
- 2 - 3 snuifjes paprika, gerookt, gemalen
- 600 g kippenbouillon
- Voeding
- per 4 porties
- Calorieën
- 8048.2 kJ / 1923.6 kcal
- Eiwitten
- 105.8 g
- Koolhydraten
- 131.4 g
- Vetten
- 111.2 g
- Verzadigd vet
- 21.9 g
- Vezels
- 19.2 g
- Natrium
- 2658.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gestoomde Chinese groenten
Brak ocen
Gevulde kalkoentaart
1 Std. 30 Min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1 Std.
Zonnige groentetaart
Brak ocen
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Brak ocen
Tomatenmannetjes
Brak ocen
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1 Std. 5 Min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8 godz. 45 min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Brak ocen