Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmezaanse kaas in stukken gesneden
- 2 takjes peterselie, vers
- 600 g water
- 350 g aardappelen, in hun geheel
- 250 g Chinese kool in stukken gesneden (5 cm)
- 70 g olijfolie
- 100 g prei doormidden gesneden
- 1 - 2 teentjes knoflook
- 1 chillipeper, vers, zaden verwijderd
- 1 teentje knoflook, in zijn geheel, ongeschild
- 250 g kalkoenborstfilet, zonder vel, gesneden in reepjes (1,5 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapier
- 50 g droog geroosterde en gezouten pinda's
- ½ tl zout
- 2 - 3 snuifjes paprika, gerookt, gemalen
- 600 g kippenbouillon
- Voeding
- per 4 porties
- Calorieën
- 8048.2 kJ / 1923.6 kcal
- Eiwitten
- 105.8 g
- Koolhydraten
- 131.4 g
- Vetten
- 111.2 g
- Verzadigd vet
- 21.9 g
- Vezels
- 19.2 g
- Natrium
- 2658.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cholent
Geen beoordelingen
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1h 10min
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1 godz. 30 min
Wintergroente en rundvlees cholent
4h 30min
Vegan red velvet cupcakes
4 Std.
Geroosterde porchetta met peren en uien
12h
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40 min
Alpenmacaroni
45 min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1h 10min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9h
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min