Apparaten en accessoires
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 portie
Ingrediënten
-
teentje knoflook in dunne plakjes gesneden1
-
paprika elke kleur, in stukjes gesneden (1-2 cm)150 - 180 g
-
olijfolie20 g
-
100 g diepgevroren sperziebonenasperges, groen in stukken gesneden (2-3 cm)100 g
-
broccoliroosjes150 g
-
verse champignons gevierendeeld100 g
-
gehakte tomaten, uit blik100 g
-
paprikapoeder (optioneel)1 tl
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
peper, gemalen½ tl
-
water400 g
-
witte kortkorrelige rijst200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
611.1 mg
Eiwitten
10.4 g
Calorieën
1486.2 kJ /
356 kcal
Vetten
7 g
Vezels
11.6 g
Verzadigd vet
1.5 g
Koolhydraten
71.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Wij vieren onze eigenheid
25 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Stevige linzenchili
50 Min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Keine Bewertungen
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25 Min
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20 Min
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
40 Min
Pasta met crème van pistache
30 Min
Champignon en spinazie lasagne
Keine Bewertungen
Maanzaadslakken
Keine Bewertungen
Nyonya kip-curry bun
Keine Bewertungen
Hornazo
Keine Bewertungen
Mediterraanse parelgerstrisotto
1 Std.
Salade van Kool en Wortel met Feta
15 Min