Apparaten en accessoires
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 portie
Ingrediënten
-
teentje knoflook in dunne plakjes gesneden1
-
paprika elke kleur, in stukjes gesneden (1-2 cm)150 - 180 g
-
olijfolie20 g
-
100 g diepgevroren sperziebonenasperges, groen in stukken gesneden (2-3 cm)100 g
-
broccoliroosjes150 g
-
verse champignons gevierendeeld100 g
-
gehakte tomaten, uit blik100 g
-
paprikapoeder (optioneel)1 tl
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
peper, gemalen½ tl
-
water400 g
-
witte kortkorrelige rijst200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
611.1 mg
Eiwitten
10.4 g
Calorieën
1486.2 kJ /
356 kcal
Vetten
7 g
Vezels
11.6 g
Verzadigd vet
1.5 g
Koolhydraten
71.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Wij vieren onze eigenheid
25 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pad Thai
45min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Thaise nachos
Geen beoordelingen
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Geen beoordelingen
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Geen beoordelingen
Vegan Oesterzwam Shoarma
Geen beoordelingen
Napolitaanse Pizza
Geen beoordelingen
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Geen beoordelingen
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30min
Sinaasappel Sponge Cake
1u.