Apparaten en accessoires
Romige champignonsoep
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
2 porties
Ingrediënten
-
verse champignons gehalveerd of in vier gesneden200 g
-
water250 - 300 g
-
melk100 g
-
½ volle tl groentebouillonpasta, huisgemaaktgroentebouillonblokje (voor 0,5 l)½
-
meel25 g
-
zout1 - 2 snuifjes
-
room25 g
-
peterselie, vers alleen de blaadjes2 takjes
-
roomkaas (optioneel)20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
328.2 mg
Eiwitten
6.3 g
Calorieën
592.1 kJ /
141.5 kcal
Vetten
6.7 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
4 g
Koolhydraten
15.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1u.
Pompoensoep
35min
Romige aspergesoep
25min
Hongaarse champignonsoep
30min
Broccolisoep
15min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Noedelsoep
35min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Romige courgettensoep
25min
Aardappel-preisoep
40min
Romige tomatensoep
25min