Apparaten en accessoires
Ratatouille
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
6 porties
Ingrediënten
-
ui gehalveerd180 g
-
teentjes knoflook3
-
olijfolie30 g
-
tomaat, rijp in stukken (2-3 cm)450 g
-
rode paprika in stukken (2-3 cm)150 g
-
gemengde kruiden, gedroogd (bijv. tijm, rozemarijn, marjolein, basilicum, peterselie)1 ½ el
-
zout1 ½ tl
-
zwarte peper, vers gemalen½ - 1 tl
-
aubergines in stukken (2-3 cm)450 g
-
courgettes in stukken (2-3 cm)300 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
593.6 mg
Eiwitten
2.8 g
Calorieën
459 kJ /
109.7 kcal
Vetten
5.6 g
Vezels
5.1 g
Verzadigd vet
0.8 g
Koolhydraten
14.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Tomatenrijst
30min
Asperge-langoustine terrine
10u.
Quinoa salade met knapperige groenten
30min
Havermoutrepen met kaas
45min
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1u.
Pikante kalkoensatés
1u.
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Geroerbakte groenten
10min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Drijvende eilandjes
40min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min