Apparaten en accessoires
Pikante kalkoensatés
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
24 stuks
Ingrediënten
-
500 g kippenborst filet, zonder velkalkoenvlees, ontbeend, zonder vel500 g
-
teentjes knoflook4
-
rode pepers, vers2
-
geroosterde gezouten pinda's30 g
-
zwarte peperkorrels6
-
vleesextract1 tl
-
sinaasappelzeste geen wit4
-
sinaasappelsap, vers geperst50 g
-
droge sherry20 g
-
30 g suikerbruine suiker30 g
-
paprikapoeder½ tl
-
azijn1 el
-
sojasaus50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
5 g
Calorieën
160 kJ /
38 kcal
Vetten
1 g
Vezels
0.1 g
Koolhydraten
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekker en licht
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Ratatouille
40min
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1u. 30min
Aardbeiendaiquiri
10min
Tandoori kip wraps
50min
Turkse flatbreads
2u. 10min
Kalkoenburgers
Geen beoordelingen
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1u. 15min
Kalkoenburgers
1u. 25min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1u. 15min
Taartje zonder koken met zalm en dille
1u. 15min
Canapé met ei
10min