Apparaten en accessoires
Pikante kalkoensatés
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
24 stuks
Ingrediënten
-
500 g kippenborst filet, zonder velkalkoenvlees, ontbeend, zonder vel500 g
-
teentjes knoflook4
-
rode pepers, vers2
-
geroosterde gezouten pinda's30 g
-
zwarte peperkorrels6
-
vleesextract1 tl
-
sinaasappelzeste geen wit4
-
sinaasappelsap, vers geperst50 g
-
droge sherry20 g
-
30 g suikerbruine suiker30 g
-
paprikapoeder½ tl
-
azijn1 el
-
sojasaus50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
5 g
Calorieën
160 kJ /
38 kcal
Vetten
1 g
Vezels
0.1 g
Koolhydraten
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekker en licht
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Boeddha bowl met kip
1 Std.
Meel van ontbijtgranen of peulvruchten
Keine Bewertungen
Veen- en vlierbessen punch
Keine Bewertungen
250 g sjalot kleuren
Keine Bewertungen
200 g ui karameliseren
40 Min
Toffees
2 Std.
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5 Std.
Avocadomayonaise
15 Min
Indische kippenburger
4 Std.
Kaastaartijs
Keine Bewertungen
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1 Std. 5 Min
Pulled pork met gestoomde broodjes
3 Std.