Apparaten en accessoires
Pikante kalkoensatés
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
24 stuks
Ingrediënten
-
500 g kippenborst filet, zonder velkalkoenvlees, ontbeend, zonder vel500 g
-
teentjes knoflook4
-
rode pepers, vers2
-
geroosterde gezouten pinda's30 g
-
zwarte peperkorrels6
-
vleesextract1 tl
-
sinaasappelzeste geen wit4
-
sinaasappelsap, vers geperst50 g
-
droge sherry20 g
-
30 g suikerbruine suiker30 g
-
paprikapoeder½ tl
-
azijn1 el
-
sojasaus50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
5 g
Calorieën
160 kJ /
38 kcal
Vetten
1 g
Vezels
0.1 g
Koolhydraten
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekker en licht
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Concord druivenparels met champagne
Geen beoordelingen
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Geen beoordelingen
Sous-vide octopussalade
Geen beoordelingen
Veen- en vlierbessen punch
Geen beoordelingen
Vegan mayonaise
Geen beoordelingen
Zalmfilet met boekweit en asperges
40min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1u. 5min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min
Appelpunch
30min
Mexicaanse dip in laagjes
25min
Kipsatés met pindasaus
2u.
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1u. 45min