Apparaten en accessoires
Pikante kalkoensatés
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
24 stuks
Ingrediënten
-
500 g kippenborst filet, zonder velkalkoenvlees, ontbeend, zonder vel500 g
-
teentjes knoflook4
-
rode pepers, vers2
-
geroosterde gezouten pinda's30 g
-
zwarte peperkorrels6
-
vleesextract1 tl
-
sinaasappelzeste geen wit4
-
sinaasappelsap, vers geperst50 g
-
droge sherry20 g
-
30 g suikerbruine suiker30 g
-
paprikapoeder½ tl
-
azijn1 el
-
sojasaus50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
5 g
Calorieën
160 kJ /
38 kcal
Vetten
1 g
Vezels
0.1 g
Koolhydraten
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekker en licht
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1u.
Kip-miso stoofpot
1u. 45min
Halloween pompoentaart
4u.
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1u. 30min
Mexicaanse dip in laagjes
25min
Runderpastei met bier
1u. 40min
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1u.
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1u. 35min
Kalkoenburgers
Geen beoordelingen
Mexicaanse kippensoep
40min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1u. 15min
Kip met warme aardappelsalade
55min