Apparaten en accessoires
Pikante kalkoensatés
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
24 stuks
Ingrediënten
-
500 g kippenborst filet, zonder velkalkoenvlees, ontbeend, zonder vel500 g
-
teentjes knoflook4
-
rode pepers, vers2
-
geroosterde gezouten pinda's30 g
-
zwarte peperkorrels6
-
vleesextract1 tl
-
sinaasappelzeste geen wit4
-
sinaasappelsap, vers geperst50 g
-
droge sherry20 g
-
30 g suikerbruine suiker30 g
-
paprikapoeder½ tl
-
azijn1 el
-
sojasaus50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
5 g
Calorieën
160 kJ /
38 kcal
Vetten
1 g
Vezels
0.1 g
Koolhydraten
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekker en licht
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Drijvende eilandjes
40min
Bearnaisesaus
15min
Uiensoep
1u.
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1u. 30min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5u.
Tex-mexburger
4u. 25min
Japanse kip curry
55min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Mexicaanse kippensoep
40min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1u. 40min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2u.
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1u. 15min