Romige champignonsoep

Romige champignonsoep

4.7 3 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
2 porties

Ingrediënten

  • verse champignons gehalveerd of in vier gesneden
    200 g
  • water
    250 - 300 g
  • melk
    100 g
  • groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
    ½
    ½ volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
  • meel
    25 g
  • zout
    1 - 2 snuifjes
  • room
    25 g
  • peterselie, vers alleen de blaadjes
    2 takjes
  • roomkaas (optioneel)
    20 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portie

Natrium 328.2 mg
Eiwitten 6.3 g
Calorieën 592.1 kJ / 141.5 kcal
Vetten 6.7 g
Vezels 1.4 g
Verzadigd vet 4 g
Koolhydraten 15.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...