Apparaten en accessoires
Romige champignonsoep
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
2 porties
Ingrediënten
-
verse champignons gehalveerd of in vier gesneden200 g
-
water250 - 300 g
-
melk100 g
-
½ volle tl groentebouillonpasta, huisgemaaktgroentebouillonblokje (voor 0,5 l)½
-
meel25 g
-
zout1 - 2 snuifjes
-
room25 g
-
peterselie, vers alleen de blaadjes2 takjes
-
roomkaas (optioneel)20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
328.2 mg
Eiwitten
6.3 g
Calorieën
592.1 kJ /
141.5 kcal
Vetten
6.7 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
4 g
Koolhydraten
15.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Romige aspergesoep
25min
Uiensoep
1u.
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14u. 15min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Zachte bloemkoolsoep
50min
Aardappel-preisoep
40min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Romige courgettensoep
25min
Romige tomatensoep
25min