Apparaten en accessoires
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
Voorbereiding. 5min
Totaal 14u. 15min
6 porties
Ingrediënten
-
suiker180 g
-
eierdooiers4
-
gorgonzola in stukken150 g
-
melk min. 3,2%420 g
-
room, min. 30% vet200 g
-
zout2 - 3 snuifjes
-
peer (met hard vruchtvlees, bv. Corella, Williams), klokhuis verwijderd, in stukken (3,5 cm)400 g
-
geklaarde boter20 g
-
brandy20 - 30 g
-
gemalen kardemom2 - 3 snuifjes
-
gemalen piment (optioneel)2 - 3 snuifjes
-
walnoten (optioneel) geroosterd, als afwerking
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
383.8 mg
Eiwitten
10 g
Calorieën
1949.7 kJ /
466 kcal
Vetten
27.6 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
16.6 g
Koolhydraten
45.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ice Ice Baby
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1u. 50min
Glutenvrij Brood
3u. 20min
Bosbessencake met Roomkaasglazuur en Citroen Curd
Geen beoordelingen
Mini panettone
Geen beoordelingen
Romige vegan broccoli en kaas soep
1u. 15min
Ananaspakketjes
1u.
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Zachte bloemkoolsoep
50min
Aardappel-preisoep
40min
Romige courgettensoep
25min
Romige champignonsoep
20min