
Apparaten en accessoires
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
Voorbereiding. 5min
Totaal 14u. 15min
6 porties
Ingrediënten
-
suiker180 g
-
eierdooiers4
-
gorgonzola in stukken150 g
-
melk min. 3,2%420 g
-
room, min. 30% vet200 g
-
zout2 - 3 snuifjes
-
peer (met hard vruchtvlees, bv. Corella, Williams), klokhuis verwijderd, in stukken (3,5 cm)400 g
-
geklaarde boter20 g
-
brandy20 - 30 g
-
gemalen kardemom2 - 3 snuifjes
-
gemalen piment (optioneel)2 - 3 snuifjes
-
walnoten (optioneel) geroosterd, als afwerking
Voeding per 1 portie
Calorieën
466 kcal /
1949.7 kJ
Eiwitten
10 g
Vetten
27.6 g
Koolhydraten
45.4 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
16.6 g
Natrium
383.8 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Ice Ice Baby
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2u.
Vegan boter
Geen beoordelingen
Tiramisu met chocolade en chili
Geen beoordelingen
Vegan bosbessen en cheesecake muffins
1u. 20min
Halloween voeten gehaktbrood
1u. 30min
Warme chocolademelk met karamel en whisky
Geen beoordelingen
Roodbruin gekleurde eieren
Geen beoordelingen
Gougère-soezen met zalmmousse
25u. 35min
Hazelnootijs
Geen beoordelingen
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
Geen beoordelingen
Piña Colada sorbet
30min
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2u.