Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g suiker
- 4 eierdooiers
- 150 g gorgonzola, in stukken
- 420 g melk, min. 3,2%
- 200 g room, min. 30% vet
- 2 - 3 snuifjes zout
- 20 g geklaarde boter
- 400 g peer (met hard vruchtvlees, bv. Corella, Williams), klokhuis verwijderd, in stukken (3,5 cm)
- 20 - 30 g brandy
- 2 - 3 snuifjes gemalen kardemom
- 2 - 3 snuifjes gemalen piment (optioneel)
- walnoten, geroosterd, als afwerking (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1949.7 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 45.4 g
- Vetten
- 27.6 g
- Verzadigd vet
- 16.6 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 383.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2 Std. 30 Min
IJskroon van meringue en frambozen
4 Std. 10 Min
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Keine Bewertungen
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1h 10min
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Keine Bewertungen
Zwarte spaghetti met garnalen
45min
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Keine Bewertungen
Graubünden gerstsoep
Keine Bewertungen
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Keine Bewertungen
Sous-vide teriyaki zalm
1 Std. 20 Min
Chocoladetaart met sinaasappel
2h 40min
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Keine Bewertungen