Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'échalotes
- 2 gousses d'ail
- 2 c. à soupe d'huile de colza
- 100 g d'oignons nouveaux
- 2 tranches de pain de campagne, coupées en croûtons
- 100 g de lardons allumettes
- 10 g de farine de blé
- 1 lapin entier, détaillé en morceaux
- 100 g de vin blanc sec
- 400 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en quatre
- 1 bouquet garni
- 420 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 600 g de pommes de terre nouvelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2387 kJ / 571 kcal
- Eiwitten
- 47.8 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 26.3 g
Alternatieve recepten
Navarin d'agneau
1 Std. 15 Min
Lapin à la provençale
1 Std.
Cuisse de lapin à la moutarde à l'ancienne en cocotte
1h 10 min
Caille aux raisins
45 min
Lapin marengo
1 Std.
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2u. 10min
Coq au vin
9 godz. 40 min
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1 Std. 30 Min
Osso-buco
1h 20 min
Cassoulet au confit de canard
1h 10 min
Lapin à la moutarde
1 Std.
Joues de porc au cidre
1 Std. 45 Min