Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 75 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 œuf
- 50 g de beurre demi-sel, mou
La garniture
- 300 g d'endives (chicons)
- 400 g d'eau
- 360 g de maroilles
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à soupe de crème liquide entière
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2912.8 kJ / 695.8 kcal
- Eiwitten
- 36.3 g
- Koolhydraten
- 46.8 g
- Vetten
- 39.8 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carbonade flamande
1 godz. 45 min
Gaufrettes à la vanille
1 Std. 5 Min
Soupe de tomate aux vermicelles
30 min
Velouté de tomate
30 min
Velouté de tomates à la crème
35 min
Ch'tiflette (tartiflette au maroilles)
1 godz. 25 min
Palets de dame
1 Std. 30 Min
Tarte au libouli
2h 45 min
Ficelles picardes
2 Std.
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55 min
Welsh rarebit
30 min
Cramique
2 Std.