Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 75 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 œuf
- 50 g de beurre demi-sel, mou
La garniture
- 300 g d'endives (chicons)
- 400 g d'eau
- 360 g de maroilles
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à soupe de crème liquide entière
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2912.8 kJ / 695.8 kcal
- Eiwitten
- 36.3 g
- Koolhydraten
- 46.8 g
- Vetten
- 39.8 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe de tomate aux vermicelles
30 min
Potage au poireau
30 min
Ficelles picardes
2h
Velouté de tomate
30 min
Welsh rarebit
30 min
Soupe de tomate aux copeaux de jambon de Bayonne
35 min
Potage Saint-Germain
45 Min
Poulet aux endives à la crème de maroilles
30 min
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55 min
Velouté d'endive
35 min
Soupe de camembert au blanc de poireau et basilic
1 godz.
Tarte cresson, cheddar et lard fumé
1 godz. 25 min