Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de fromage à tartiner, type Philadelphia ou St Morêt
- 1 c. à café de fécule de maïs, type Maïzena
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g de yaourt nature
- ½ citron jaune non traité, zeste et jus
- 1 jaune d'œuf
- du sel
- 750 g d'eau
- 4 tranches de saumon fumé
- 10 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 948 kJ / 226 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 17 g
Alternatieve recepten
Tiramisu, avocat et œufs de saumon
1 Std. 30 Min
Verrines au tartare de saumon, moutarde douce et agrumes
40min
Pannacottas langoustines et pamplemousse
3 Std. 25 Min
Verrine saumon-endive
10min
Crème d'avocat coco et citron vert
20min
Crumble au foie gras
1h 10min
Bouchées aux saint-jacques
25min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2 godz. 35 min
Mousse de saumon fumé, crémeux d'avocat
1u. 35min
Verrine aux trois poivrons
55min
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15 Min