Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'échalotes
- 30 g de beurre demi-sel
- 500 g de cocktail de fruits de mer surgelé
- 100 g de vin blanc sec
- 100 g d'eau
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 200 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®, coupé en morceaux
- 3 c. à soupe de chapelure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 769 kJ / 184 kcal
- Eiwitten
- 12.7 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 10.3 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de poisson
45 min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40 Min
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1 Std.
Lasagne aux fruits de mer
1 Std.
Marmites de la mer
45 min
Matelote de poisson au Riesling
13 Std.
Déclinaisons autour de la mer
30 Min
Mises en bouche aux saveurs marines
30 Min
Gratin de moules au curry
50 min
DECEMBRE - Coquille Saint-Jacques bretonne de Marguerite - Eric Robert
1j 30 mnt
Feuilleté au crabe
1h 20min
Coquille Saint-Jacques gratinée
45 min