Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 110 g d'échalotes, coupées en deux
- 100 g de carottes, coupée en tronçons
- 10 g d'huile d'olive
- 150 g de vin blanc sec
- 1 c. à soupe de fumet de poisson
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de filet de colin, coupé en morceaux
- 350 g de cocktail de fruits de mer surgelé
- 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 50 g de chapelure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 940 kJ / 224 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 14.7 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 1.5 g
Alternatieve recepten
Ramequins de poisson créole
30 min
Rougail de poisson
40 Min
Lotte à la provençale
50 min
Mises en bouche aux saveurs marines
30 min
Cassolette de fruits de mer au chèvre
50 min
Gratin de poisson
45 min
Osso-buco de cabillaud
45 min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40 Min
Marmite du pêcheur
50 min
Blanquette de cabillaud
55 min
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1 Std.
Lotte et crevettes à l'américaine
1 Std. 15 Min