Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g d'échalotes
- 20 g de beurre
- 400 g de poireaux, émincés en fines rondelles (2-3 mm)
- 250 g de vin blanc sec
- 20 g d'eau
- ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu
- 12 noix de saint-jacques
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 10 g de fécule de maïs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 957.2 kJ / 229 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filet mignon aux pruneaux
1h
Filets de rouget sauce safranée
45min
Filet mignon de veau à l'estragon, écrasé de pomme de terre à l'huile d'olive
1h
Râble de lapin aux abricots et à la vanille
45min
Lapin à la citronnelle en papillote
1h 10min
Papillotes de poisson au mascarpone
35 Min
Magret de canard et sa sauce vin et chocolat
40min
Cabillaud sauce Passion et petits flans de poireau
1h
Noix de saint-jacques sur lit de poireau
40min
Blanquette de noix de saint-jacques
45min
Noix de saint-jacques à la crème de corail et petits légumes
35 Min
Cabillaud chorizo-tomate
25 min