Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g d'échalotes
- 20 g de beurre
- 400 g de poireaux, émincés en fines rondelles (2-3 mm)
- 250 g de vin blanc sec
- 20 g d'eau
- ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu
- 12 noix de saint-jacques
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 10 g de fécule de maïs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 957.2 kJ / 229 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filet de bar sauce aux courgettes
1 Std.
Cassolettes de saint-jacques
30 Min
Blanquette de noix de saint-jacques
45 Min
Lotte sauce vallée d’Auge
1 godz. 40 min
Papillote de bar aux légumes, sauce vin rouge
55 min
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1 Std. 30 Min
Lieu vapeur et couscous au citron vert
35 Min
Magret de canard et sa sauce vin et chocolat
40 Min
Langoustines sauce au whisky
1 Std. 10 Min
Noix de saint-jacques à la crème de corail et petits légumes
35 Min
Noix de saint-jacques sur lit de poireau
40 Min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40 Min