Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g d'huile d'olive
- 2 cuisses de lapin
- 2 râbles de lapin, avec rognons, foies et coeurs
- 30 g d'échalotes
- 140 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 300 g de poivrons (rouge, jaune et vert), taillés en lanières
- 250 g de tomates, coupées en quatre
- 25 g de chorizo doux, coupé en tranches fines détaillées en lardons
- 150 g de vin blanc
- 1 c. à soupe d'estragon frais, ciselé
- 1 c. à café de sarriette fraîche
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de piment d'Espelette, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de champignons de Paris frais, coupés en lamelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1677 kJ / 402 kcal
- Eiwitten
- 21.8 g
- Koolhydraten
- 13.5 g
- Vetten
- 25.8 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Encornets à la provençale
55 min.
Lapin marengo
1h
Paupiettes de veau aux olives
50 min.
Blanquette de veau
1h
Lapin braisé au vin moelleux
55 min.
Rognons de veau au xérès
25 min.
Alicuit de canard
1h
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1h 30 min.
Gibelotte de lapin
1h 35min
Osso-buco
1h 20min
Pintade au chou
1h 10 min.
Lapin à la moutarde
1h