Compatibele versies
Noix de saint-jacques à la crème de corail et petits légumes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g d'eau
- 100 g de carottes, coupées en fines rondelles
- 100 g de haricots verts plats frais, coupés en biseau
- 100 g de chou-fleur de Bretagne, détaillé en bouquets
- 12 noix de saint-jacques, avec corail
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 c. à soupe de jus de citron
- 2 brins d'aneth frais
- 1 c. à café de fleur de sel
- 2 brins d'estragon frais, effeuillés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 714 kJ / 170 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filet de bar sauce aux courgettes
1 godz.
Cassolettes de saint-jacques
30min
Blanquette de saumon aux champignons des bois
50min
Blanquette de noix de saint-jacques
45min
Déclinaisons autour de la mer
30min
Papillote de bar aux légumes, sauce vin rouge
55 min
Saint-jacques à la crème sur lit de poireaux
30min
Coquille Saint-Jacques à l'estragon
45min
Pot-au-feu de la mer
1h 5min
Noix de saint-jacques sur lit de poireau
40min
Saumon vapeur sauce aux crevettes
35min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40min