Compatibele versies
Noix de saint-jacques à la crème de corail et petits légumes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g d'eau
- 100 g de carottes, coupées en fines rondelles
- 100 g de haricots verts plats frais, coupés en biseau
- 100 g de chou-fleur de Bretagne, détaillé en bouquets
- 12 noix de saint-jacques, avec corail
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 c. à soupe de jus de citron
- 2 brins d'aneth frais
- 1 c. à café de fleur de sel
- 2 brins d'estragon frais, effeuillés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 714 kJ / 170 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40min
Coquillages en vapeur de citron et salade de roquette
1h
Ballotine de saumon
25min
Cassolettes de saint-jacques
30min
Plat : sole au beurre de grenade et purée de panais à l'anis
1h
Coquillages à la fondue de poireaux
35min
Charlotte de pomme de terre au confit de canard et sauce au foie gras
55min
Tomates farcies au poisson
1h 10min
Blanquette de saumon aux champignons des bois
50min
Carpaccio de saint-jacques
45min
Noix de saint-jacques sur lit de poireau
40min
Blanquette de noix de saint-jacques
45min